ESPRESO UHVATIO SLOBODANA ĆUSTIĆA SA ŽENOM: Mlađa je od njega 23 godine, EVO šta rade na JAVNOM MESTU
Slobodan Ćustić, Foto: Espreso

PAZI PAPARACO!

ESPRESO UHVATIO SLOBODANA ĆUSTIĆA SA ŽENOM: Mlađa je od njega 23 godine, EVO šta rade na JAVNOM MESTU

Oku našeg paparaca ništa ne može da promakne

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Slobodan Ćustić, u javnosti se retko pojavljuje kada nema povoda za to, izbegava kamere i retko kada priča o privatnom životu.

Ovoga puta, u jednom šoping centru smo ga uhvatili u društvu supruge Jelene.

Naime, njih dvoje su bili na ženskom odeljenju, te zaključujemo da je glumac veliki kavaljer jer mu uopšte nije teško palo da pomogne supruzi pri odabiru garderobe.

Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji ispod:

1 / 4 Foto: Espreso

Podsetimo, Ćustić sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, koja je umetnica i trener za lični razvoj i podršku ženama, ima četvoro dece Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena, dok iz prvog braka ima i sinove Nikolu i Ljubomira.

Jelena je njihovo treće dete, ćerku Zariju, rodila kod kuće, a svojevremeno je ovo iskustvo opisala javno.

„Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila. Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa. Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio“, rekla je glumčeva supruga svojevremeno, a preneo „Hello“.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.S/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.