IZDALI JE PRIJATELJI, NIZALA SKANDALE SA POLICIJOM, VOLELA ACU LUKASA: Gde je danas Danijela Vranić?
Danijela Vranić, Foto: Instagram printscreen

detalji

IZDALI JE PRIJATELJI, NIZALA SKANDALE SA POLICIJOM, VOLELA ACU LUKASA: Gde je danas Danijela Vranić?

Svi šok detalji iz života Danijele Vranić

Objavljeno: 16:26h

Danijela Vranić se na estradnoj sceni pojavila 2006. godine, preko noći je očarala publiku atraktivnim izgledom, temperamentnim nastupom i brojnim hitovima, godinama kasnije ponela je titulu „kraljica splavova“, i onda netragom nestala.

Najveća ljubav joj je bio Aca Lukas

Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju javnosti, a česta tema medija bila je njena veza sa Acom Lukasom.Kako se spekulisalo poslednjih godina, Danijeli je raskid veoma teško pao.

Šok detalji iz života Danijele Vranić
Šok detalji iz života Danijele Vranićfoto: Damir Dervišagić

Lukas nikada nije krio da je bio veoma blizak sa Danijelom, a o detaljima njihove veze pisao je i u svojoj knjizi, gde je otkrio koliko mu je značila.

- Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - naveo je Lukas u knjizi "Ovo sam ja", a onda otkrio da je Sonja bila razlog njihovog raskida.

- U trenu sam se zaljubio u Sonju, koja je pokušala od mene da napravi namirisanu pudlicu. Stezala me je i gušila, a što je najgore, meni se to svidelo - piše u njegovoj biografiji, u kojoj dalje navodi da mu je Željko tada rekao da se razvodi.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

- Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči, po mnogo čemu, kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: "Ne treba mi" i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja - prisećao se Lukas.

- Na žurki sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje: "Šta je, hoćeš da j**** nešto?" Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila - piše u knjizi.

- U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče - završio je Lukas.

Danijela Vranić i Aca Lukas imali su romansu
Danijela Vranić i Aca Lukas imali su romansufoto: Print Screen Youtube/ Danijela Vranic

Skandal sa policijom

Tužilaštvo u Beogradu pre nekoliko godina podiglo je optužnicu protiv Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je sa 1,84 promila alkohola u krvi pravila darmar po centru grada bežeći od patrole. Pevačica je nakon suđenja morala da plati popriličnu sumu odštete, ali je zatvor izbegla. Provela je samo jednu noć u ćeliji na trežnjenju.

Zanimljiv podatak iz biografije Danijele Vranić je da joj je čuvena proročica Vanga bila baba.

- Čuvala je sestru i mene kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao proročicu – ispričala je jednom prilikom.

- Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici.

Bonus video:

00:15

Aca Lukas

(Espreso/Kurir/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.