U DŽEJEVOM SPOTU BIO PRAVI DASA, DANAS GA NE BISTE PREPOZNALI DA GA SRETNETE: Opasan je FRAJER, a tek čime se BAVI
Spot za pesmu "Sunce ljubavi", Foto: prentscreen/youtube/Dzej Music Official

zanimljivo

U DŽEJEVOM SPOTU BIO PRAVI DASA, DANAS GA NE BISTE PREPOZNALI DA GA SRETNETE: Opasan je FRAJER, a tek čime se BAVI

Ivan je u periodu snimanja spota bio student druge godine medicine

Objavljeno:

U moru hitova koje je legendarni pevač Džej Ramadanovski ostavio za sobom, jeste i emotivna balada u čijem spotu je glumila prelepa plavuša Nataša Nađa Vojinović, koja je odmah osvojila srca publike, ali i Ivan Marjanović koji je zaljubljen u nju.

Legenda kaže da je prvi selfi na Balkanu uslikan upravo u spotu za pesmu "Sunce ljubavi", a sigurno se sećate zgodnog robijaša koji je glumio glavnu ulogu i koji se našao na pomenutom selfiju!

Ivan je u periodu snimanja spota bio student druge godine medicine, a svojevremeno je rekao da mu u mladosti ni gluma nije bila strana.

Ivan je u periodu snimanja spota bio student druge godine medicine
Ivan je u periodu snimanja spota bio student druge godine medicinefoto: prentscreen/youtube/Dzej Music Official

"Moj dobar drug Srdan Golubović posle gimnazije je upisao režiju te me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nemi film, gde smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio u tom filmu. Kako mi je on to tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavetuje da bi trebalo da razmislim o glumi. Spot za pesmu 'Sunce ljubavi' rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srdan bio režiser", rekao je tada.

Ivan je odlučio da postane doktor
Ivan je odlučio da postane doktorfoto: prentscreen/youtube/RTV YU ECO

Ivan je tom prilikom, rekao i da nije ni slutio na kakav će uspeh naići ova pesma, ali takođe istakao da ga i danas prijatelji zovu iz kafane kada se peva "Sunce ljubavi".

Iako su mu rekli da ima talenat za glumu, Ivan je odlučio da postane doktor, tačnije danas je uspešan oftalmolog, a mnogi ga ne bi prepoznali:

Njegova ljubav iz spota,l epa Nataša rođena je u Beogradu, a trenutno živi i radi u Bijeloj. Ponela je i titulu "Mis šarma" na izboru za "Miss YU", radila je i na televiziji u Herceg Novom, a danas je najponosnija na sina.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Mondo/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.