"NE ZANIMA ME ŠTA IMATE DA MI PRIČATE, NE PRILAZITE MI NA NASTUPU" Nova IZJAVA vatrene crnke će razljutiti FANOVE
Marina Visković, Foto: Printscreen/Instagram/marina_viskovic_officialI

MALO KO ZNA

"NE ZANIMA ME ŠTA IMATE DA MI PRIČATE, NE PRILAZITE MI NA NASTUPU" Nova IZJAVA vatrene crnke će razljutiti FANOVE

Privukla je pažnju i objavom na Instagramu u kojoj je poručila svim fanovima koji dolaze na njene nastupe da joj ne prilaze dok radi

Objavljeno:

Pevačica Marina Visković, koja je napravila pometnju na mrežama kada je u tangama okrenula zadnjicu kameri, a fanovi joj poručili da je "bolja od Sandre Afrike", našla se u centru pažnje kada je izjavila da joj treba nekoliko hiljada evra da preživi mesec.

Privukla je pažnju i videom koji je objavila na Instagramu u kojem je poručila svim fanovima koji dolaze na njene nastupe da joj ne prilaze dok radi.

Naime, pevačica ne želi da joj iko prilazi tokom nastupa, pre svega iz tehičkih razloga.

Pevačica ne želi da joj iko prilazi tokom nastupa
Pevačica ne želi da joj iko prilazi tokom nastupafoto: M.M./ATAImages

"Viskoza ima jednu molbu za vas... Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava tokom nastupa jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate", rekla je ona jednom prilikom i dodala:

"Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe. Hvala na razumevanju", rekla je Marina za Republiku i ističe da sebe smatra lojalnom i zgodnom devojkom, te da nikada nije dopuštala da joj se mešaju u vezu, kao i da ne voli da je tu po sredi bilo koja treća osoba.

"Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje jer sam dobra riba! Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da", poručila je Marina i dodala da nikada nije bila ljubavnica:

1 / 7 Foto: M.M./ATAImages

"Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve", rekla je Marina.

Bonus video:

00:54

Marina Visković spremila maramice za koncert

(Espreso /Republika/Dušan Lukić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.