OŽILJCI NA OČIMA SU ZASTRAŠUJUĆI, NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: SUZANA SREDILA KAPKE, pogledajte kako IZGLEDA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NOVO

OŽILJCI NA OČIMA SU ZASTRAŠUJUĆI, NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: SUZANA SREDILA KAPKE, pogledajte kako IZGLEDA

Ovo nije prva estetska korekcija koju je imala Suzana, a jedna je od retkih koja vodi računa o tome da ne pretera sa istim.

Objavljeno: 19:40h

Suzana Mančić pre tačno sedam dana operisala je očne kapke, a sada je pokazala i kako izgleda nakon intervencije.

Voditeljka i nekadašnja "Loto" devojka pokazala je svoje lice nakon zahvata i otkrila da li je zadovoljna kako sada izgleda.

- Sutra će biti tačno sedam dana od korekcije kapaka, juče smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam - napisala je Mančićeva. Ona je za Informer nedavno priznala da ide na operaciju, kao i da nije bila u panici zbog toga.

1 / 4 Foto: Vladimir Sporčić

Ovo nije prva estetska korekcija koju je imala Suzana, a jedna je od retkih koja vodi računa o tome da ne pretera sa istim. Ona je jednom prilikom priznala da je još kao veoma mlada operisala nos i grudi:

- Grudi i nos sam uradila na vreme, kao veoma mlada devojka. Da, nisam želela, što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam nos ovakav. A, veliki slikar Mića Popović kada me je upoznao rekao je: "Devojko, vi izgledate kao antička boginja". Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam možda nije bio loš, ali ja sam želela budem prćasta. I posle toga sam otišla i rešila nos. Posle nekoliko godina rešila sam i grudi i ja sam završila svoje. Eto - kazala je Suzana jednom prilikom.

Bonus video:

00:36

BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Playboy

(Espreso/Informer/D.I./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.