ŠTA SE DESILO? VERA ZAPLAKALA U UŽIVO EMISIJI: Pobegao joj AVION, a onda je usledio VELIKI ŠOK ZA NJU
Foto: RTV Pink printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

ŠTA SE DESILO? VERA ZAPLAKALA U UŽIVO EMISIJI: Pobegao joj AVION, a onda je usledio VELIKI ŠOK ZA NJU

Suze nije mogla da zadrži ni sada dok se prisećala svega toga.

Objavljeno:

Pevačica Vera Matović prisetila se svojih početaka i jedne anegdote kada joj je pobegao avion za Floridu.

Nakon toga usledilo je iznenađenje zbog kojeg je pevačica plakala tada, a suze nije mogla da zadrži ni sada dok se prisećala svega toga.

- Stres ogroman mi je bio kad mi je odleteo avion za Floridu, ja došla na aerodorm, menadžer me ostavio. Nije bilo telefona, ničega... Bili smo u čekaonici, imala sam vremea za toalet, međutim kad sam se vreatila otišli su svi za Floridu. To je stres bio preveliki, ja čekam sledeći i sad razmišljam kako su svi otišli koji su mene čekali. Ja sam bila puna stresa u avionu kako ću kad siđem, kad sletim. Ja na mikrofon samo čujem: Želimo dobrodošlicu našoj sestri Veri Matović''. Kako su oni to rekli, ja sam počela da plače. Ja sam se sva naježila i počela da plačem. Evo i sada mi suze idu... Oni su se raspitivali gde se ja nalazim i zašto nisam sletela kad je trebalo. To veče sam odradila, odmah otišla na scenu... Bilo je i situacija kad nisam mogla da pevam - otkrila je Matovićeva, a suze nije mogla da zadrži ni ovog puta, i to u programu uživo.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

- U to vreme bilo je sramota da se se žene bave pevanjem. Jedan orkestar nije imao pevačicu i pitali su moje da se bavim pevanjem s njima. Moji su to dozvolili i to je tako krenulo, posle je došao mij suprug Braca koji mi je mnogo pomogao. Mene su gledali kao sestru, iako sam važila za lepu ženu. Od prvog bakšiša moj brat i ja smo iskopali bunar u dvorištu - otkrila je Vera o svojim počecima i dodala:

- Kad je Braca rekao da se meni da bakšiš da kupim čarape, haljinu, ja sam rekla da je to moj muž i tako je i bilo - priznala je pevačica.

Bonus video:

03:46

ZAVRŠENO FINALE MAJKI I SNAJKI! ZA POBEDNIKA 1.000.000 DINARA Emisiju ulepšali Deda Mraz, Vera Matović i koka Olja!

(Espreso/Kurir.rs/Premijera Vikend Specijal/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.