TEA TAIROVIĆ BIVŠIMA STAJALA PRED VRATIMA, ALI NIKAD NIJE SMELA DA POKUCA: Ovo su DETALJI, bolno priznanje
Tea Tairović, Foto: Nemanja Nikolić

emotivno

TEA TAIROVIĆ BIVŠIMA STAJALA PRED VRATIMA, ALI NIKAD NIJE SMELA DA POKUCA: Ovo su DETALJI, bolno priznanje

Tea progovorila o bivšim partnerima!

Objavljeno:

Tea Tairović, žari i pali gde god se pojavi. Pevačica se za kratko vreme svojim trudom i radom popela na vrh estrade, a kako se može videti na društvenim mrežama njeni nastupi ne ostavljaju nikog ravnodušnim.

Međutim, o njenom emotivnom životu se malo zna. I ako su je mediji spajali sa raznim muškarcima Tairovićeva se nikad na tu temu nije oglašavala, a nedavno je u intervjuu za Kurir otkrila neke situacije koje je preživela sa svojim partnerima. Tea je otkrila i da milionera u njenom životu nije bilo.

Na pitanje novinara da li pesme koje sama piše radi po motivima iz svog života, pevačica je izjavila da neke pesme jesu autobiografske ali da neke i nisu.

1 / 5 Foto: STEFAN STOJANOVIĆ/ MONDO

- Ima dosta autobiografskih momenata. Kada pišete pesme s mnogo emocija, ne možete iz nečije priče da osetite tu emociju i bol, već samo ako ste to doživeli. Eto, pesma "Budalo" je autobiografska. Kad se samo setim koliko sam mu puta stajala na vratima i ne smem da pokucam jer nisam znala kako ću da preživim ako je unutra s nekom drugom. Ne šalim se, stajala sam ispred vrata i razmišljala šta ako je s nekom unutra. I nikad nisam smogla snage da pokucam. Ali eto, "Crno odelo" nije po motivima iz mog života, kao ni "Kučke i demoni", onaj deo iz pesme "A nju lože tvoji milioni" to se nije desilo, jer nijedan nije imao milione. "Budalo" i "Malo mi je" su moja priča. - rekla je Tea.

Bonus video:

00:07

Tea Tairović na probi

(Espreso/Kurir/Marko Jović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.