KUKU MAJKO I OČE: Ovo su najgori seks skandali koji su potresli celu Srbiju!
Foto: Printscreen

blamovi

KUKU MAJKO I OČE: Ovo su najgori seks skandali koji su potresli celu Srbiju!

Skandal koji je potresao VIP svet ovih dana tiče se Šaka Polumente koji je maloletnoj devojci slao snimak na kojem je poziva da ga ljubi
Objavljeno: 10:35h

Međutim, pevač nije usamljen slučaj.

Poznate ličnosti su se tokom prethodnih godina našle na stubu srama više puta zbog golišavih fotografija i snimaka koji su često nalazili put do javnosti.

Dara Bubamara

U javnost su procurele fotografije gole Dare Bubamare, a pevačica se pravdala da one nisu bile namenjene ljubavniku, nego njenom mužu. Ona je objasnila da i njen suprug Milan Kesić šalje slične fotke njoj.

Magazin "Svet" je objavio kompromitujuće fotografije Dare Bubamare, na kojima ona simulira seks, kao i poruke u kojima opisuje kakav seks želi. Navodno je u pitanju dečko kojeg je upoznala preko Instagrama, a spekulisalo se da je u pitanju 16 godina mlađi fubaler. Dara tvrdi da su poruke i slike nastale dok je muž Milan bio u Parizu, pa mu je slala seksi fotografije jer joj je nedostajao. Milan Kesić nije želeo da komentariše suprugine fotografije.

Ana Marija Žujović

Na internetu se pojavila fotografija fitnes instruktorke Ana Marije Žujović na kojoj pozira gola. Ona je potvrdila da se ona nalazi na slici.

– Da, to su fotografije koje smo slikali dok smo Vladimir i ja bili vereni. Danima me je ucenjivao da će vam ih poslati, ako ne demantujem sve što škodi njegovoj reputaciji. Hvala mojim prijateljima i porodici na svesrdnoj podršci da istrajem u svemu što mi tzv.”džentlmen” priprema u javnosti. Eto na šta je čovek spreman kada sazna da ga zakon i sopstvena nedela teraju u zatvor. Nek mu je sa srećom. #stopnasiljunadzenama – rekla je tada Ana Marija.

foto: Facebook
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.