SEVERINA SE SINU OBRATILA PREKO TELEVIZIJE, PEVAČICA UTUČENA OD BOLA: Njena majka SVE VREME uz nju
Severina, Foto: Instagram printscreen/severina

emotivno

SEVERINA SE SINU OBRATILA PREKO TELEVIZIJE, PEVAČICA UTUČENA OD BOLA: Njena majka SVE VREME uz nju

Severina se javno obratila malom Aleksandru, njena majka ronila suze

Objavljeno: 16:30h

Severina Vučković prolazi kroz težak period nakon što je Vrhovni sud ukinuo odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu pevačice i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dečakom dodeljeno ocu.

Severina je sinoć primila nagradu, tokom govora se umalo rasplakala, a video snimak je podelila na mrežama.

- Ovo jeste moj svet, scena je moj svet, volela bih posebno da pozdravim Ninu Badrić, zna ona zbog čega, kao i sve ostale pevače koji su večeras ovde. Želim da se zahvalim svojoj porodici, i da pozdravim svog sina koji me gleda na televiziji sada - rekla je Severina koja je dobila gromoglasan aplauz.

Njena majka je bila u publici koju je, takođe, dotukao njen govor pa je u jednom trenutku zaplakala.

Severinina majka Ana Vučković
Severinina majka Ana Vučkovićfoto: Instagram printscreen/severina

Podsetimo, Severina Vučković nedavno je imala veliki koncert na Jahorini, a ovim rečima obratila se publici:

- Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se - počela je Seve i dobila aplauz od publike.

- Pre svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Da ovih dana uopšte smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmernu ljubav pokušam lično se zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dve curice da idu ocu zlostavljaču, koji h je obe silovao - pročitala je Severina i dodala:

- Kažu da moramo ćutati i biti pokorni kad su deca u pitanju. Ja sam ćutala uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i verovala hrvatskom pravnom sistemu, kao što to žene u Bosni veruju. Ćutala sam dok mi nisu prvi put oduzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanoj otmici dece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati - rekla je ona.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso/Blic/Milica Milojević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.