PORODICA BOJANIĆ KAKVU DO SADA NISTE UPOZNALI! Miloš, Mikica i Bane nikad iskreniji u studiju Ivana Gajića
dIvan šou, Foto: Kurir

„dIvan šou“ se ne propušta

PORODICA BOJANIĆ KAKVU DO SADA NISTE UPOZNALI! Miloš, Mikica i Bane nikad iskreniji u studiju Ivana Gajića

Danas od 15 časova samo na Kurir televiziji

Objavljeno:

I ove subote na kanalu Kurir televizije očekuje vas nova doza zabave i kvalitetnog programa. U emisiju „dIvan show“ kod autora i voditelja Ivana Gajića stiže porodica Bojanić, Miloš i Mikica, kao i njihov kum, poznati harmonikaš Siniša Tufegdžić.

Legendarni pevač ispričao je do sada nepoznate priče iz svoje dugogodišnje karijere, ali je i otkrio zanimljivosti iz privatnog života. Gledaocima će posebno biti zanimljivo da vide kakav odnos imaju Miloš i Mikica, ali i treći član ove muzičke porodice, Bane Bojanić koji se putem video poziva uključio iz daleke Amerike, tako da je na neki način porodica bila na okupu.

Poznati po dobrom štimungu, Bojanići su uz pratnju na harmonici svog kuma izvodili neke od najlepših narodnih pesama, što je dodatno doprinelo atmosferi same emisije, a odlično su se snašli i u svim igricama koje im je Gajić priredio.

Ivanovi gosti su imali prilike i da čuju šta se o njima najviše pretražuje na internetu i šta publiku najviše interesuje iz njihovog života zahvaljujući istraživanju Milice Stanimirović, urednice šoubiznis rubrike na Espreso portalu. Maša Kostić je i ove subote osmislila kreativan izazov, pa je tako u „Mašinom izazovu“ članove jedne muzičke grupe stavila na slatke muke, dok je Marija Vitez ocenjivala kako su pripadnici domaćeg džet seta izgledali na gradskim događajima, pa je tako proglasila i pogodak i promašaj nedelje.

Skoro dva sata kvalitetne zabave očekuje vas i danas od 15 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.