JELISAVETA TRUDNA, VENČANJE VEĆ U JUNU! Ko će sve pevati na svadbi u Beogradu i gde će veselje biti?
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

Detalji

JELISAVETA TRUDNA, VENČANJE VEĆ U JUNU! Ko će sve pevati na svadbi u Beogradu i gde će veselje biti?

Svadbe će biti i to pre nego što je iko očekivao, posle samo četiri meseca zabavljanja
Objavljeno:

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin venčaće se 25. juna u Beogradu, a na svadbenom veselju pevaće im Milica Pavlović i Aleksandra Prijović.

- Svadbena ceremonija biće u klubu "Privrednik" u Beogradu. Iako su prvo hteli da se venčaju negde u inostranstvu zbog mnogobrojne rodbine ipak su odlučili da to bude u Srbiji po tradicionalnim običajima. Što se muzike tiče, još nisu bukirali glavni bend, ali znam da su se Miloš i Jelisaveta složili oko toga da Milica Pavlović i Aleksandra Prijović budu specijalne gošće na svadbi - tvrdi izvor.

foto: Dado Đilas, Aleksandar Jovanović Cile

Ovo nije ništa čudno budući da je Teo odličan prijatelj sa Prijinim dečkom Filipom Živojinovićem, pa će mu njih dvoje biti svakako gosti na svadbi.

- Milica je u avgustu prošle godine pevala na proslavi košarkaškog srebra iz Rija, a Miloš se odlično proveo, čak se i sa pevačicom fotografisao., đto ne radi baš često. Priju je letos slušao nekoliko puta u društvu Živojinovića. Ukoliko njih dve tada budu bile bez angažmana, sigurno je da će biti deo Teovog svadbenog veselja - kaže sagovornik.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.