ONA JE HARALA DOMAĆOM SCENOM, A OVAJ BIZNISMEN BIO JE NJENA NAJVEĆA LJUBAV: Njegova SMRT ih je PRERANO RAZDVOJILA
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

brak

ONA JE HARALA DOMAĆOM SCENOM, A OVAJ BIZNISMEN BIO JE NJENA NAJVEĆA LJUBAV: Njegova SMRT ih je PRERANO RAZDVOJILA

Pre više od četiri godine pevačica je izgubila supruga

Objavljeno:

Elma Sinanović, popularna pevačica, nedavno je govorila o svom emotivnom životu.

Pre više od četiri godine izgubila je supruga, ali sada je, kaže, spremna za novu ljubav, iako sumnja da će je iko voleti kao on.

A evo ko je bio muž Elme Sinanović, folk zvezde koja je na sceni skoro tri decenije.

Smail Sinanović Magi bio je uspešan biznismen u Novom Pazaru, svojevremeno je imao i televiziju. Ulagao je u Elminu karijeru, bio joj je menadžer, ispunjavao joj sve želje... Vodili su i restoran, trgovinske lokale. Nažalost, preminuo je prerano, posle duge i teške bolesti.

Elma i njihova ćerka Hulija bile su neutešne. Magi im je bio najveća podrška. Pevačica je do kraja verovala da će se njen suprug oporaviti.

- Bio je bolestan od 2015. godine. Oboje smo bili svesni da će doći taj dan, dosta smo razgovarali na tu temu. Njegov je amanet bio da nikada ne prestanem da se bavim muzikom. Insistirao je na tome. Govorio je da je sve to normalno, da ćemo se svi pre ili kasnije naći na onoj drugoj strani - otkrila je za Alo! i dodala da rastanak sa mužem nikada neće preboleti.

- Prihvatam činjenicu da njega više nema i da život ide dalje, ali koliko god da je čovek svestan svega i priprema se, to je i dalje najstrašniji trenutak u životu. Udala sam se kada sam imala 19 godina, u braku smo bili 26. Šta je tu je, život ide dalje, neke tuge se nikad ne prebole. Smrt mog muža je nešto što nikada neću preboleti.

Elma je jedna od najlepših pevačica na našoj estradi i normalno je da oko nje uvek ima udvarača, ali ljubav je, kaže, nešto sasvim drugo.

- Ja sam imala sreću da osetim šta je ljubav i kad vas neko podržava u svemu. To je bio moj pokojni muž. Da nije bilo njega, ja ne bih postala ovo što sam sada. Volela bih da mi se to ponovo desi, ali... Niko nikad neće moći da ga nadmaši - izjavila je nedavno.

Bonus video:

00:52

ELMINA ĆERKA SE UDAJE ZA ČOVEKA IZ KATARA, A NE ZA ŠEIKA! Obelodanila sve za Kurir TV: Ovu stvar o njemu nismo znali, HIT!

(Espreso/Hello/Milan Petrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.