U FATALNU PLAVUŠU BILI SU ZALJUBLJENI SVI, A ONA JE KRILA MRAČNU TAJNU: Danas je DRUGA ŽENA, a evo i čime se bavi
Pevačica, Foto: Printscreen/ YouTube/ Cro Rec

nekad i sad

U FATALNU PLAVUŠU BILI SU ZALJUBLJENI SVI, A ONA JE KRILA MRAČNU TAJNU: Danas je DRUGA ŽENA, a evo i čime se bavi

Veliku popularnost stekla je krajem osamdesetih godina

Objavljeno: 08:10h

Uz njene hitove plesala je cela bivša Jugoslavija, a danas živi američki san i vodi svoj blog pod imenom Tatjana Kameron, svima poznatom kao Tajči.

Naime, Tajči je veliku popularnost stekla krajem osamdesetih hitom „Hajde da ludujemo“. Nakon toga snimila je još nekoliko numera, a onda se potpuno povukla sa javne scene, spakovala je kofere i otišla u Ameriku.

Ona je jednom prilikom za hrvatske medije otkrila razlog odlaska.

- Taj osećaj pripadnosti sebi, da znam ja sam svoja, a ne nečija je sigurno bio razlog zbog koga sam ja odlučila da odem - rekla je u podkastu „Skip or Beep“, preneo je "Jutarnji.hr."

Tajči se tom prilikom osvrnula i na sek*ualno zlostavljanje koje je doživela kao tinejdžerka.

- Nisam imala alata, to je problem, kako sam ja privatno bila isprogramirana okolinom, vremenom, ja sam to potisnula duboko, duboko u sebe… Moja baka je znala reći: ‘Ja ću to poneti u grob.’ Tako da sam odlučila da nikada nikome ni slučajno neću reći, nego da ću to poneti u grob - rekla je Tajči, a o svemu što joj se desilo nije želela da govori majci.

- Ni njoj, jer da sam rekla mami, ona me više ne bi pustila nigde da idem sama, ni na nastup, a bojala sam joj se i reći jer sam je želela zaštiti. Kako nešto tako užasno reći mami? Ma puklo bi joj srce - rekla je pevačica.

- Nema imena, to nije uopšte važno, jer to je toliko puno vremena prošlo da ne možeš ti sada nekoga tražiti, nije to cilj… Ja ne znam je li ta osoba živa uopšte, a s druge strane da ulažem energiju u to… I oni muškarci i njima se to događa iz neke traume - rekla je Tajči, koja kaže da već duže vreme radi sa žrtvama koje su svašta proživele u životu.

- Radim u zatvoru sa ženama koje su svašta prošle, mnogo gore nego ja… Sa ženama koje su bile pravo roblje… Žrtve seksualnog ropstva nisu zavezane. Nažalost, kada policajac zaustavi auto u kojem su dve cure koje ‘nekome pripadaju’ one ti nikada neće to dati do znanja jer se boje i jer su izmanipulisane. Sa tim mojim radom s tim ženama ja dajem doprinos da se to menja, time kako ja odgajam svoja tri sina ja tu vidim svoju odgovornost. Treba izlečiti društvo! Normalno da se sada to dogodi da ću otići i reći ovaj čovek – morate ga lečiti, ali kada prođe tako puno vremena, ima drugih načina na koje mi možemo uticati da se to više ne događa i ne ponavlja - rekla je ona.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.