NOVA SNAJKA U PORODICI ŽIVOJINOVIĆ! Prija dobila konkurenciju, a tek kad vidite kako izgleda...(FOTO)
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

kakva lepotica

NOVA SNAJKA U PORODICI ŽIVOJINOVIĆ! Prija dobila konkurenciju, a tek kad vidite kako izgleda...(FOTO)

Stefan Živojinović ne rije da je ludo zaljubljen u lepoticu sa kojom je dva meseca u vezi
Objavljeno:

Stefan Živojinović već neko vreme se viđa sa atraktivnom manekenkom Jovanom Piljom, za koju se šuška da je pre njega bila u vezi sa sinom folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, Milošem.

Odmah na početku veze upoznao je devojku sa roditeljima, a širem krugu prijatelja predstavio je na rođendanu svog mlađeg brata Viktora. Jovana se veoma dopala porodici Živojinović.

A post shared by ???? J O V A N A P I LJ A ???? (@jovana_pilja) on

Posle AV, AV - ŠAKO SE IZBLAMIRAO JOŠ GORE: Izvadio pitona, mahao go, a novi video završio na internetu! (VIDEO 18+)

Stefan i Jovana upoznali su se pre dva meseca preko Instagrama, kada je on raskinuo vezu sa Doroteom, i veoma brzo su započeli ljubavnu romansu. Dogovorili su se da vezu kriju od javnosti, međutim, gotovo je nemoguće bilo šta sakriti jer ona bukvalno živi u porodičnoj vili Živojinovića na Bežanijskoj kosi - rekao je dobro obavešteni izvor blizak manekenki i dodao:

- Stefan je baš zaljubljen u nju i gotovo se ne odvajaju, čak ju je poveo i na rođendansku žurku Ace Pejovića gde nisu krili koliko se vole. Sve vreme su se ljubili, plesali i posvećivali pesme jedno drugom - ispričao je izvor.

Inače, verujemo da se ovo nimalo nije dopalo pevačici Aleksandri Prijović, budući da se sa prethodonom Stefanovom devojkom, Doroteom, veoma zbližila.

foto: Dragan Kadić

POTPISALA SEBI SMRTNU PRESUDU: Marija Šerifović objavila rat Jeleni Karleuši, biće ovo najgori pokolj ikada! (FOTO)

- Sa Doroteom se super slažem. Ona je sjajna devojka. Mnogo mi je krivo što nemam malo više slobodnog vremena za druženje i viđanje sa njom i Stefanom - rekla je pevačica jednom prilikom.

Čim su raskinuli Dorotea i Stefan su obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža čime su potvrdili spekulacije da se nisu razišli na nimalo prijatan način, te da i nisu ostali u prijateljskim odnosima.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.