NJEGA CELA SRBIJA OBOŽAVA, A NIKO NE ZNA DA IMA 4 DECE: A tek kad mu budete videli SUPRUGU, prava DAMA
Glumac, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica

NJEGA CELA SRBIJA OBOŽAVA, A NIKO NE ZNA DA IMA 4 DECE: A tek kad mu budete videli SUPRUGU, prava DAMA

Glumac Nebojša Milovanović ima predivnu porodicu i četvoro dece.

Objavljeno:

Glumac Nebojša Milovanović već godinama ostvaruje uspehe u filmovima, pozorištu i na televiziji.

Poslednjih godina mogli smo ga gledati u serijama "Crna svadba", "Tajna vinove loze", "Azbuka našeg života", a u svakoj od njih bio je i te kako zapažen.

Osim što je talentovan umetnik koji je ostvario niz uspešnih pozorišnih, filmskih i televizijskih uloga, Nebojša je najviše ponosan na to što je otac četvoro dece.

Njegova najveća podrška jeste supruga Tijana Milovanović, s kojom je duže od decenije, a kruna njihove ljubavi jesu Stojan, Vera, Nada i Andrija.

Ljubavna i porodična priča Nebojše Milovanovića

Srećni smo kada postanemo nekome ugled i primer, ali najviše je to stvar ljubavi i mogućnosti koja se ne može meriti ni sa čim, a to je sreća uzrastanja u velikoj porodici ― rekao je glumac za portal serbiantimes.info jednom prilikom.

Do te sreće došao je ― sasvim slučajno.

Naime, veče pre nego što su se upoznali, Tijana je gledala predstavu u kojoj je glumio Nebojša. Upoznali su se sutradan, preko prijatelja.

Zanimljivo je da sam prethodne večeri išla na predstavu "Šine", u kojoj je Nebojša glumio. Sutradan, kada smo se sreli, pričali smo o toj predstavi na koju sam vodila kumove iz Kanade. Onda je on predložio da dođemo na još neku predstavu i tako je sve krenulo ― ispričala je Tijana u jednom zajedničkom intervjuu.

Nekoliko meseci kasnije su se venčali u Beogradu, a potom i u Valjevu.

Tijana takođe ima uspešnu karijeru, na polju arhitekture, a iako su posvećeni poslu, na prvom mestu im je porodica.

Porodica je utočište i oaza. Prilika da na malom prostoru stvorite i živite svet koji se kleše u borbi i dinamici života, a čiji je osnovni pokretač ljubav ― izjavio je jednom prilikom za Blic puls.

Nije sve idealno i nije lako napraviti dobar raspored, ali trudimo se. Dešava se da žena ostane sama sa njima, onda levom rukom uspavljuje bebu, desnom nešto starije dete, a dvoje najstarijih već mogu i sami. Moram priznati da su vrlo solidarni. Ako jedno neće da spava, neće ni ostali. Izgovor im je: Čekamo tatu da se vrati iz pozorišta ― otkrio je glumac jednom prilikom.

U jednom intervjuu za Ikragujevac.com Nebojša je govorio o tajnama srećnog braka.

Bilo bi previše gordo da bilo ko kaže da ima recept za idealan brak. Kao i u životu, i u braku čovek mora da se bori,ali i da poštuje i neprestano deli, preispituje sebe. Jednostavno, da shvati da se najbolje i jedino ostvaruje kroz drugoga. Ljubavlju se sve pobeđuje, a deljenjem umnožava. Samo kroz drugoga čovek je ostvaren sreća.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/M.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.