SAMO JEDNA NARUKVICA IMA 204 DIJAMANATA: U jeku razvoda Haris i Melina, Đina pokazala SKUPOCENI NAKIT, mreže GORE
Đina Džinović, Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

sve podelila javno

SAMO JEDNA NARUKVICA IMA 204 DIJAMANATA: U jeku razvoda Haris i Melina, Đina pokazala SKUPOCENI NAKIT, mreže GORE

Đina uživala na Maldivima, a tom prilikom je posebnu pažnju privukao njen skupoceni nakit

Objavljeno: 13:06h

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa i dizajnerke Meline, koji su trenutno u procesu razvoda braka posle 22 godine ljubavi, nikad nije krila da obožava skupe krpice, tašnice i cipele, a posebno nakit, što je nasledila od svoje majke, koja takođe može da se pohvali zavidnom kolekcijom.

Tako je nedavno, pre nego što je u medijima odjeknila kao bomba vest da se Melina i Haris razvode, Đina uživala na Maldivima, a tom prilikom je posebnu pažnju privukao njen skupoceni nakit.

I to ne bilo koji, već najprestižnijih juvelirskih kuća: “kartije” i “tifani”. Đina je tako pozirala sa narukvicom “kartije” od žutog zlata i ukrašenih sa 204 dijamanta od neverovatnih 47.500 evra, a pored nje na ruci nosi i dve iste narukvice brenda “tifani”: jednu od belog zlata sa tirkizom od 6.000 i drugu od žutog zlata od 5.550 evra, odnosno od 11.550 evra. Sve ukupno, Đina je na odmoru nosila nakit od 59.000 evra!

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Inače, identičnu narukvicu imala je i Nikolina Pišek koju je istu narukvicu nosila na sahrani i pomenu svom pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću.

Podsetimo, mlada Džinovićeva je jednom prilikom na Tiktoku pokazala i veliki, kućni garderober, koji je prepun luksuznih brendova.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Aleksandar Panić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.