PRAVO LICE RADE MANOJLOVIĆ ĆE VAS FRAPIRATI: Komšije više NE ŽELE da ĆUTE, evo kako se pevačica ZAPRAVO PONAŠA
Rada Manojlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MALO KO ZNA

PRAVO LICE RADE MANOJLOVIĆ ĆE VAS FRAPIRATI: Komšije više NE ŽELE da ĆUTE, evo kako se pevačica ZAPRAVO PONAŠA

Od sestre se, kažu, ne odvaja i smatraju da je, možda, tako i najbolje za nju

Objavljeno:

Rada Manojlović već izvesno vreme živi u užem centru Beograda.

Ljudi iz njenog komšiluka, pak, imaju osećaj da je ona oduvek tu i veoma im je draga. S vremena na vreme, međutim, smeta im što "ostavlja kola gde stigne".

"Možda je tako i najbolje!"

- Rada je divna. Svašta smo preživeli ovde s njom. Ona je živela ovde još dok je bila s Milančetom, pa posle s Harisom i, evo, sad je sama sa sestrom. Možda je tako i najbolje za nju. Viđali smo je i bez šminke, nervoznu, srećnu i uplakanu, kao da je naše dete, kao da je odrasla ovde. Mi joj zameramo samo što tako ostavlja kola gde stigne, pa nam nekad to smeta kad se popne na trotoar i ne možemo da prođemo. Evo, eno njenog auta nasred trotoara. Ali je svi jako volimo i poštujemo, a i ona nas - kažu za „Kurir" njene komšije, dok je jedan momak na šaljiv način prokomentarisao:

- Da me sad devojka čuje, Rada i ja ne bismo više bili komšije, ali rado bih Radu (smeh).

Žena iz lokala blizu Radine zgrade, s druge strane, objasnila je da uopšte nema utisak da je Manojlovićeva zvezda.

- Mogla je samo od svih para što je zaradila da kupi i neko garažno mesto. Ponekad kaže samo na minut će ostaviti auto i ostavi ga sa sva četiri i nema je po dva sata. To nam smeta jer nam zatvori ulaz u lokal. Osim toga nemam ništa loše da kažem za nju. Nemam utisak da je zvezda - kazala je ona, pa se prisetila pevačicinih loših dana.

"Ostariće one zajedno..."

- Neko vreme je bila mnogo potištena, kasnije sam i saznala zašto. Ni raskid s Harisom je nije toliko poremetio. Baš su bili u to neko vreme i taj raskid i ono što se pisalo, što je i sama rekla, da ju je menadžer prevario. Povezala sam da ju je zapravo to tada mučilo. Rada nema sreće s muškarcima, ni u poslovnom, ni u emotivnom smislu. Evo, sada je skroz sama sa sestrom, ne odvajaju se i izgleda da će to tako i da ostane. Ni njena sestra nema dečka, a Rada je odavno razočarana u ljubav i muškarce. Ostariće one zajedno, čini mi se - zaključila je prodavačica za pomenute medije.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.