OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM SLUČAJA DARIA PRPIĆA: A evo šta je rekao njegov ADVOKAT
Dario Prpić, Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

detalji

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM SLUČAJA DARIA PRPIĆA: A evo šta je rekao njegov ADVOKAT

U medijima se juče pojavila informacija da je Prpić vozio nedozvoljenom brzinom na Terazijama

Objavljeno: 15:22h

Dario Prpić, poznati ugostitelj i bivši suprug glumice Anđelke Stević Žugić, imao je susret sa policijom pre nekoliko dana, zbog čega je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo nalog policiji da se u toj instituciji podigne krivična prijava.

Podsetimo, u medijima se juče pojavila informacija da je Prpić vozio nedozvoljenom brzinom na Terazijama, te da je zatim imao incident sa policijskim službenicima, piše Blic.

Darijev advokata Nemanja Živanović se oglasio za domaće medije, koji na pitanje da potvrdi ili demantuje saznanja medija, nije bio rad da govori.

- Nemojte ništa da pišete o mom klijentu - kratko je poručio Živanović.

Iz Prvog osnovnog tužilaštva stigla je potvrda da se događaj odigrao i da postoje osnovi sumnje da je Prpić izvršio krivično delo. Odgovor prenosimo u celosti:

- Povodom Vašeg novinarskog pitanja obaveštavamo Vas da osumnjičenom D.P. povodom događaja od 31.01.2024. nije određeno zavržavanje u trajanju od 24 sata od starne dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, već da je nakon obavljenog razgovora sa postupajućim policijskim službenicima dežurni javni tužilac dao nalog policiji da se ovom tužilaštvu protiv D.P. podnese krivična prijava redovnim putem, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru - stoji u odgovoru koji je 24sedam dobio iz ove institucije.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/N. M./M. G./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.