ZA BJELOM SU ŽENE LUDELE U JUGI, A OVAJ DASA JE NJEGOV SIN: Zgodan i lep mami ŽENSKE UZDAHE gde god se pojavi
Dragan Bjelogrlić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

naslednik

ZA BJELOM SU ŽENE LUDELE U JUGI, A OVAJ DASA JE NJEGOV SIN: Zgodan i lep mami ŽENSKE UZDAHE gde god se pojavi

Osim što komentarišu da je lep i zgodan, Aleksej je i veoma cenjen kao glumac

Objavljeno: 12:52h

Dragan Bjelogrlić jedan je od najpoznatijih domaćih glumaca, a mnogi su mišljenja da mu je sin Aleksej postao ozbiljna konkurencija otkako se pojavio na glumačkoj sceni.

Osim što komentarišu da je lep i zgodan, Aleksej je i veoma cenjen kao glumac, a svoju karijeru započeo je 2010. godine pojavivši se u filmu svog oca "Montevideo, Bog te video" gde je tumačio ulogu Aleksandra Tirnanića Tirketa iz perioda detinjstva.

Bjelin naslednik redovan je student Fakulteta dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, a od 2021. godine član je Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Aleksej se do sada pojavio u poznatim domaćim serijama "Žigosani u reketu", "Senke nad Balkanom" i "Južni vetar".

Pored glume Aleksejeva velika ljubav je i sport što je dokazao na Svetskom prvenstvu u fudbalu, budući da je ispratio svaku utakmicu reprezentacije Srbije. Aleksej je u Kataru bio sa svojim ocem Draganom, a na svojim leđima poneo je srpsku zastavu.

Svoju najskoriju ulogu Aleksej je odigrao u filmu o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom gde je tumačio lik njegovog dugogodišnjeg prijatelja i supruga glumice Anice Dobre, Miću Sovtića.

Poznanstvo Džeja i Miće Sovtića datira od davne 1975. godine, a kroz decenije prijateljstva prošli su kroz bezbroj situacija.

Aleksej je, po mišljenju mnogih, maestralno odigrao ulogu jednog od pevačevih najbližih prijatelja i time pokupio pregršt simpatija od strane publike.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.