OVO SU PLANOVI MELINE DŽINOVIĆ, GOVORI SE DA NAMERAVA OVO DA URADI: A evo i ko će joj praviti DRUŠTVO na putovanju
Melina i Haris Džinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

OVO SU PLANOVI MELINE DŽINOVIĆ, GOVORI SE DA NAMERAVA OVO DA URADI: A evo i ko će joj praviti DRUŠTVO na putovanju

Razvod Meline i Harisa privukao je veliku pažnju

Objavljeno:

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

I dok Melina trenutno ne boravi u njihovoj porodičnoj vili na Senjaku, već se preselila u hotel koji se nalazi u njenoj neposrednoj blizini, od izvora bliskom modnoj kreatorki, mediji saznaju i neke nove informacije o njenim planovima za neposrednu budućnost.

Ona je i dalje u potrazi za stanom koji će zadovoljiti sve njene potrebe u poznatom beogradskom luksuznom naselju. Osim toga, Melina je rešila da sa svojim bliskim prijateljicama otputuje za Dubai na nekoliko dana, kako bi se makar nakratko sklonila od medijskog haosa koji je prouzrokovala vest o njenom razvodu.

Melina Džinović
Melina Džinovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Melina se loše oseća poslednjih dana, što i ne čudi kad svi mediji bruje o njenom razvodu od Harisa. Ona je konstantno i na meti paparaca, a posebno od kada se saznalo da se iselila iz vile na Senjaku i da trenutno živi u hotelu. Nju svakodnevno posećuju drugarice, koje su od početka upućene u sve što joj se dešavalo u braku, a neke od njih su čak pokušale i da je pomire sa Harisom, ali bezuspešno. Njoj u posetu dolaze i sin Kan i ćerka Đina, kojima takođe nije prijatno što ih mediji prave u stopu - kaže sagovornik Kurira i nastavlja:

Haris Džinović
Haris Džinovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Deca su joj i savetovala da bi za nju bilo najbolje da se malo skloni iz Beograda, s čime se ona i složila. Odmah je pozvala i nekoliko najbližih drugarica da joj se pridruže na putu, što su sve oberučke prihvatile. Nije htela da ide sama jer je već dovoljno usamljena u hotelu, te smatra da će odlazak u toplije krajeve i dobar šoping u Dubaiju biti jedini delotvorni lek za prevazilaženje razvoda, koji je svakome stresan, pa i njoj, koja zbog toga ne silazi sa naslovnih strana nedeljama - završava naš izvor.

Melina i Haris Džinović
Melina i Haris Džinovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, kamere emisije "Paparaco lov" pratile su Melinu još od septembra, od kada se moglo primetiti da nešto između nje i Harisa nije u redu, jer su njih dvoje svuda išli odvojeno i to sa posebnim automobilima. Na dan kada se u medijima pojavila vest o bračnom krahu, kreatorka je snimljena kako odlazi do jednog hotela gde je našla privremeni smeštaj. Sutradan je otišla u teretanu i ponovo se vratila u hotel.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/prenel:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.