EVO KAKO JE OTPOČELA LJUBAV MILANA I SANDRE KALINIĆ: Ovaj SPORTISTA je zaslužan za sve, ovo je NJIHOVA PRIČA
Milan Kalinić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

EVO KAKO JE OTPOČELA LJUBAV MILANA I SANDRE KALINIĆ: Ovaj SPORTISTA je zaslužan za sve, ovo je NJIHOVA PRIČA

Ljubav Milana i Sandre Kalinić malo podseća i na neku romantičnu komediju, a malo ko zna da je za njihovo upoznavanje kriv ćovek koga Srbija neizmerno ceni i poštuje.

Objavljeno:

Milan i Sandra Kalinić važe za jedan od naših najskladnijih javnih parova. Oni su u braku punih 18 godina, a kao kruna njihove ljubavi na svet su došli ćerka Tea i sin Vuk.

A veoma je interesatno kako je počela njihova priča, kao i to da ništa nije ukazivalo da će oni zaista završiti zajedno, ni doživeti dosta ludih trenutaka zajedno.

Posao je Milanu i Sandri bio takav da su se često sretali. Ona je bila promoterka, a on je dolazio kao poznata ličnost.

- Stalno smo se sretali. Neretko bismo razmenili poneki pogled, ali je on uvek bio okružen gomilom devojaka. Nije mi padalo na pamet da ću jednog dana biti u ozbiljnoj vezi s njim - pričala je Sandra za Gloriju.

A jednog dana, sudbina rešila da se zaista upoznaju. Za to je, doduše iz drugog plana, zaslužan sportista koga cela Srbija voli i poštuje - nekadašnji fudbaler i sadašnji selektor reprezentacije - Dragan Stojković Piksi.

Može se reći da je on, iako nije lično uradio ništa, kum Sandrine i MIlanove ljubavi.

- Međutim, bilo je zapisano da se upoznamo. Bio je mart. Dragan Stojković Piksi je slavio rođendan u Stupici. Milan je bio među zvanicama. Delovao mi je kao neki kobac koji iz prikrajka vreba povoljan trenutak za akciju. Takav njegov stav mi je nekoliko puta izmamio osmeh. To ga je ohrabrilo - kaže Milanova supruga za magazin Glorija.

Kako je MIlan sam priznao svojevremeno, mogao je mnogo bolje da osmisli kako da joj priđe.

- Prišao sam joj s najglupljom frazom: Neverovatno si mi poznata. Potvrdila je da se znamo odranije. Sećao sam se svake situacije koju mi je opisala, ali ne i njenog lika. Stalno sam je zadirkivao da i nije neka riba kad je toliko trebalo da je primetim - rekao je Milan za isti magazin.

Uspelo im je da se susretnu posle nekoliko neuspelih pokušaja, međutim Milan ni tada nije sve uradio kako je obećao, ali je ipak došlo do poljupca.

- Čovek bi pomislio da će otad sve biti u redu, a za mene je nastao pakao. Bio sam lud za njom, potpuno sam odlepio, ali ona nije mogla da se opusti. Stalno je držala gard. Nisam mogao da joj dokažem da sam sasvim iskren. Plašila se moje reputacije i između nas postavila barijeru. Nikako nije htela da me upozna s roditeljima. Izbegavala je da se otvori i pusti me u svoj život - priča Milan.

Međutim, vremenom je Sandra spuštala gard, a Milan je osmislio veoma originalan način da je zaprosi. Mnogo originalniji od prvog "starta".

Milan je sve uradio na semaforu, a prsten je bio sakriven u bombonjeri. Zato je morao da ubedi Sandru da pojede neku čokoladicu, ali - njoj se nije jelo slatko.

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: da, da. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar - priča Sandra.

Nakon toga usledilo je venčanje, a u godnama koje su dolazile Milan i Sandra su dobili svoje najveće blago u vidu sina Vuka i ćerke Tee.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.