NJENA TRAGEDIJA DOTAKLA JE SVE: Izgubila SINA I MUŽA, a TEŠKE GODINE ostavile su TRAG NA NJENO ZDRAVLJE
Foto: Printskrin: Youtube/volim pesme

Životna priča

NJENA TRAGEDIJA DOTAKLA JE SVE: Izgubila SINA I MUŽA, a TEŠKE GODINE ostavile su TRAG NA NJENO ZDRAVLJE

Ovaj gubitak je zauvek obeležio njen život

Objavljeno:

Crnogorska pevačica Andrijana Božović, poznata po svom snažnom glasu i hitovima koji su svojevremeno osvojali region, prošla je kroz teške trenutke kada je izgubila svog muža i sina u strašnoj porodičnoj tragediji.

Ovaj gubitak je zauvek obeležio njen život, ali hrabra Andrijana uspela je da skupi snagu i da se izdigne iz pepela. Nedugo nakon tragedije, Andrijana je odlučila da se suoči sa svojim bolom i da se pojavi u javnosti kako bi podelila svoje iskustvo i dala podršku svima koji su prošli kroz slične teške trenutke. U jednom emotivnom intervjuu za crnogorske medije, pevačica je otvoreno govorila o svojoj patnji i hrabrosti koju je pronašla da nastavi dalje.

Andrijana Božović
Andrijana Božovićfoto: Printskrin: Youtube/MontenegrOnline Crnogorski Youtube Kanal

- Ono kroz šta sam prošla u poslednje tri godine je nešto što ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Gubitak voljenih je udarac koji se teško opisuje rečima. Ali, suočena sa tim bolom, shvatila sam da imam dve opcije - ili da se zatvorim u svoju tugu ili da prihvatim sve što mi je život doneo i nastavim dalje - izjavila je Andrijana pre tri godine.

Pevačica je otkrila da je prihvatanje realnosti bilo ključno za njeno preživljavanje. Bez obzira na to koliko je teško, Andrijana je shvatila da mora da nastavi dalje zbog svog drugog sina, koji je tada bio njena snaga i inspiracija. Odlučila je da se neće prepustiti očaju i da će živeti život punim plućima.

Pevačica Andrijana Božović
Pevačica Andrijana Božovićfoto: Printskrin: Youtube/volim pesme

Ipak, ove teške godine ostavile su traga na Andrijaninom zdravlju. Pre dve godine, pevačica je otkrila da je dobila reumatoidni artritis, verovatno kao posledicu stresa i emocionalne traume koju je prošla. Ali, uprkos tome, Andrijana se nije predala.

Naime, ona je preokrenula svoj život i posvetila se fitnesu. Postala je fitnes instruktor i redovno vežba, brinući o svom fizičkom zdravlju. Na svom Instagram profilu, Božovićeva često objavljuje slike iz teretane, pokazujući svoju novu transformaciju i izgled koji je oduševio mnoge.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Republika/P.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.