EVA RAS NE MOŽE OČIMA DA GLEDA MILOŠA BIKOVIĆA: Glumica BESNA na mlađeg KOLEGU, otkrila i ZBOG ČEGA, svi u NEVERICI
Eva Ras, Foto: Dragan Kadić

oplela

EVA RAS NE MOŽE OČIMA DA GLEDA MILOŠA BIKOVIĆA: Glumica BESNA na mlađeg KOLEGU, otkrila i ZBOG ČEGA, svi u NEVERICI

Glumica bez dlake na jeziku progovorila o Milošu.

Objavljeno: 17:53h

Eva Ras poznata je kao glumica koja se ne usteže kada iznosi svoje mišljenje.

Ona je nedavno progovorila otvoreno o svojim kolegama u jednoj emisiji. Prvo se dotakla mišljenja o slučaju Branislava Lečića i mlađe koleginice Danijele Štajnfeld. Podsetimo, Danijela je glumca optužila za silovanje.

- Mene su pitali šta mislim o tome. Rekla sam da ne može jedna udavača da optuži čoveka za to i da ja to odmah prihvatim. Ne živimo na divljem zapadu i ne prihvatam to linčovanje. Ja sam se uvek zalagala za pravnu državu i da sud to odluči, a sud je to odbacio - rekla je Eva Ras u emsiji "Puls Srbije". Eva je potom otkrila da Milošu Bikoviću zamera odnos prema Lečiću u periodu kada ga je javnost osuđivala.

Eva Ras iskreno o mlađem kolegi
Eva Ras iskreno o mlađem kolegifoto: Marina Lopičić

- Ja nekim ljudima ni dobar dan više ne govorim: Ni Bikoviću, ni Kokanu Mladenoviću - rekla je Eva. Glumica je istakla i da Miloša više "ne može da gleda".

- To je protivustavno. Naše kolege su se pokazale kao poslednja đubrad. Oduzimali su Lečiću uloge. Ja Bikovića više ne mogu da gledam. On kao mladi kolega je potpisao da Branislav Lečić ne može da igra predstavu - dodala je Eva Ras.

Eva Ras otkrila da ne može da gleda očima Bikovića
Eva Ras otkrila da ne može da gleda očima Bikovićafoto: A.H./ATAImages

Podsetimo, trenutno je u žiži interesovanja vest da je produkcija HBO odlučila da zameni Miloša Bikovića u novoj sezoni popularne serije "Beli lotos", nakon što je prvobitno objavljeno da će se srpski glumac pojaviti u trećoj sezoni. Informacija o njegovom angažmanu pre desetak dana izazvala je burnu reakciju Ukrajine, da bi na društvenoj mreži Iks bio objavljen snimak na kojem je optužen za genocid.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Srbija Danas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.