U popularnoj TV seriji pojavila se PEVAČICA koja je udata za našeg poznatog glumca: Ovako sada izgleda doktorka Muha! (FOTO)
Foto: Ptintscreen

jel se sećate?

U popularnoj TV seriji pojavila se PEVAČICA koja je udata za našeg poznatog glumca: Ovako sada izgleda doktorka Muha! (FOTO)

Malo ko zna da je glumica ujedno i pevačica koja je nastupila na Euroviziji 1997. u s pesmom "Zbudi se" i osvojila 10. mesto

Objavljeno:

Pre više od deset godina snimljena je hit serija “Naša mala klinika”. Jedna od glavnih glumica u ovoj seriji, pored Nede Arnerić, Slobodana Bode Ninkovića, Bore Stjepanovića i drugih, bila je i Tanja Ribič, kojoj je poverena tada uloga Lili Muhe ili doktorke Muhe.

foto: Printscreen

Serija je na duhovit način objašnjavala svakidašnji život mladih doktora, dok se bore sa negativnim likovima kao što je gospođica Popić - veoma histerična i netorelantna poslovna direktorka.

Od strane pojedinih kritičara, ocenjena je kao jedan od najgorih humorističkih programa u Srbiji, ali su bez obzira na to, njeni likovi ostali upamćeni.

Takav slučaj bio je i sa doktorkom Muha, koju je igrala glumica iz Slovenije, koja sada ima 48 godina.

Nakon snimanja ove serije, Tanja više nije toliko aktuelna kod nas, ali to ne znači da se odrekla svoje glumačke profesije, a udala se za glumca i redatelja Branka Đurića.

Kada se pogledaju njene novije fotografije, stiče se utisak da godine na nju nisu ostavile veliki trag, i čak mnogima sada izgleda lepše nego pre.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.