NEPRSKANE JABUKE, PAPAGAJI, EVIAN... ali to je tek početak! Karleušina lista zahteva pred koncert je DA SE KRSTITE! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

rajder lista za nepoverovati

NEPRSKANE JABUKE, PAPAGAJI, EVIAN... ali to je tek početak! Karleušina lista zahteva pred koncert je DA SE KRSTITE! (FOTO)

Do sada smo od poznatih čuli sve i svašta. Lista zahteva koje su velike muzičke zvezde imale pred koncerte obično je duga, a nebuloznih prohteva ima koliko hoćete
Objavljeno: 18:50h

Tokom godina navikli smo na dugačke liste zahteva razmaženih svetskih zvezda koje su nastupale kod nas, ali ni domaće zvezde nisu mnogo zaostajele za njima.

Među zahtevima bilo je mnogo čudnih, lakše i teže ispunjivih, međutim, kada su domaće zvezde u pitanju, lista je obično sužena, a prohtevi znatno manji.

O tome svedoči i rajder lista najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, koja je uprkos svojoj neverovatnoj slavi, i više nego skromna.

foto: Dragan Kadić

- Što se tiče moje lične rajder liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više - rekla je Ceca u emisiji "Exkluziv" i objasnila da je čaša voda ono na šta prvo pomisli i kada završi sa koncertom.

- Uvek posle koncerta, pored sve pozitivne energije, adrenalina, samo mi fali voda - rekla je ona.

Međutim, njena koleginica Jelena Karleuša ima mnogo veće prohteve!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.