PRELEPE VESTI U DOMU BIVŠEG KOŠARKAŠA I MISICE: Postali su MAMA I TATA, ćerkici dali NEOBIČNO ime
Vlado Šćepanović, Foto: Starsport©

divno!

PRELEPE VESTI U DOMU BIVŠEG KOŠARKAŠA I MISICE: Postali su MAMA I TATA, ćerkici dali NEOBIČNO ime

Vlado Šćepanović i Nataša Milosavljević, 15 godina mlađa supruga bivšeg košarkaša crno-belih, podelili su na društvenim mrežama sjajne vesti.

Objavljeno: 19:26h

Bivši crnogorski košarkaš, Vlado Šćepanović (48) postao je otac. Njih dvoje su u braku od šestog avgusta 2022. godine, a u sredu su postali roditelji, pošto je Nataša na svet donela devojčicu, kojoj su dali neobično ime, ne toliko često na ovim prostorima.

"Dobrodošla Aleka, kraljice svih srca već, zoro mekana", napisala je Natašina sestra u objavi na društvenim mrežama.

Nekadašnja Mis Crne Gore i bivši košarkaš Vlado Šćepanović, upoznali su se još 2016. godine, ali su svoju ljubavnu priču otpočeli tek nekoliko godina kasnije nakon slučajnog susreta.

1 / 2 Foto: INSTAGRAM/NATASAMILOSAVLJEVIC91/SCREENSHOT

Podsetimo, Šćepanović je najveći deo svoje profesionalne karijere proveo u ekipi Budućnosti, zatim je otišao u Efes, da bi u sezoni 2001/02 nosio dres Partizana. Posle toga je igrao i u Skiperu, ponovo u Partizanu, Panatinaikosu, PAOK-u, Mursiji, Granadi i Paneliniosu, gde je i završio karijeru. Bio je kasnije i trener, gde je radio u Budućnosti, zatim u Partizanu i Bambergu kao pomoćnik, da bi kratko vreme 2020. godine proveo kao prvi strateg crno-belih.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/S Portal/Mondo/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.