SIN ISIDORE BJELICE I NEBOJŠE PAJKIĆA OTKRIVA: Ovo je ISTINA o maminom i tatinom razvodu! (FOTO)
Foto: Luka Šarac

sad je sve jasno!

SIN ISIDORE BJELICE I NEBOJŠE PAJKIĆA OTKRIVA: Ovo je ISTINA o maminom i tatinom razvodu! (FOTO)

Danima se već priča o razvodu Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića
Objavljeno: 19:32h

Lav Pajkić, sin spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića, kaže da se njegovi roditelji ne razvode. Iako je u medijima i po beogradskim kuloarima odjeknula informacija da je poznati par pred razvodom, oni su prevazišli krizu.

Tačku na tračeve stavio je njihov sin i objasnio kako se desila čitava ujdurma.

- Mama i tata se uopšte ne razvode kako se to ovih dana priča po Srbiji. Oni su trenutno zajedno u Skoplju, gde se mama leči. Čuli smo se putem telefona i sve je u najboljem redu. Pitao sam ih u čemu je problem i zašto se u javnosti pojavila priča o razvodu, a oni su mi rekli da su pogrešno interpretirani. Nema razloga da se njih dvoje razvedu i smatram da se bespotrebno digla tolika galama oko svega toga. Nema razloga za tim - rekao je Lav.

foto: Fonet

Da njihov brak, kao i mnogi drugi, nije savršen, naročito nakon što se Isidori četvrti put vratio kancer, priznala je nedavno i sama spisateljica.

- Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede, a kada na to dodate najtežu opaku bolest, koja bukvalno sve razori, onda nije ni čudno što ljudi ne mogu dalje. Problem je što su bolesni i njihove porodice prepušteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata, jer niko ne želi da se podseća da život može biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira, pa i ljudska bol i patnja. Ako ne umreš brzo, postaješ dosadan, patetičan i gnjavator. Instant život, instant ljubav, instant smrt. Strašno je šta rak uradi svakoj porodici. Sa druge strane, svako ima svoj kapacitet izdržljivosti, i to se ne može nikom zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi. Dobar deo moje patnje proizilazio je iz mog romantičnog pogleda na svet i ljude, eto, ni bolest da me skine s toga. Gledaću da se negde sklonim da ne smetam nikome - rekla je nedavno Isidora, a ubrzo i pojasnila:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.