EVO KAKVA JE BILA REAKCIJA TADAŠNJEG SUPRUGA SUZANE MANČIĆ KADA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ: Ovako PAMTI TAJ PERIOD
Suzana Mančić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

EVO KAKVA JE BILA REAKCIJA TADAŠNJEG SUPRUGA SUZANE MANČIĆ KADA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ: Ovako PAMTI TAJ PERIOD

Suzana je uvek otvoreno govorila o mnogim stvarima iz svog života

Objavljeno:

Voditeljka Suzana Mančić se u svojoj 48. godini slikala za srpsko izdanje magazina Plejboj, a nekoliko godina pre toga imala je ponudu i od hrvatskih urednika.

Naime, Suzana je otkrila da tadašnji muž nije pričao sa njom jer se slikala za Plejboj, te i da je cela rodbina na to gledala kao na skandal.

To je bila prva ponuda i mogla sam da dobijem dobar honorar, ali sam bila stidljiva, imala sam i dvoje dece. Međutim, kasnije se otvorio srpski Plejboj i urednica je bila Duška Jovanić. Ona je znala kako će me ‘kupiti’. Rekla mi je: ‘Samo posebne žene pomeraju granice, samo one pametne i hrabre’. Tu sam se ja pronašla. Ja se ponosim time i mislim da sam Plejboju dala što mu treba. Skinula sam se, bilo je vrlo sofisticirano i umetnički. Ekipa je bila divna, fotografije su bile jako estetske, samo mi se naslovna strana nije svidela. Nekako je bila sivkasta“, ispričala je Suzana i objasnila kako je porodica reagovala na tu njenu odluku.

„Skandal strašan. Muž nije sa mnom pričao pet dana. Već mi je ranije rekao, kada bismo pričali na tu temu, da će se razvesti. Bili smo na letovanju kada je izdanje izašlo i nazvala sam mamu da pošalje rođaku da kupi. Majka se šokirala jer nikome nisam rekla za to. Onda me nazvala i rekla mi: ‘Lilice, ja se ponosim tobom’. Meni je njena podrška oduvek bila najvažnija.“

Pre i nakon Plejboja, Suzana Mančić je imala veliki broj udvarača.

„Napisala sam dve knjige i u jednoj, koja se zove ‘Neukrotivo srce’, sam pisala o svom devojačkom periodu. Tada sam dobijala more pisama, mislim da me poštar mrzio. Jedan zemljoradnik mi je napisao: ‘Ti se meni jako dopadaš, evo ja bih tebi i njivu i traktor i kuću’. Moja mama je odgovorila, ja se potpisala i vratila pismo nazad. Kasnije je u jednom hotelu u Jagodini bila neka zabava i odjednom ulazi cela porodica. Ide otac pa majka pa sin i Starojko nosi pečeno prase. Došli po mladu, oni su mislili da je stvar gotova“, priseća se Suzana i objašnjava na koji način se „branila“ od napadnih muškaraca.

Znala sam izaći na kraj i s nepristojnima. To sam naučila od Biljane Ristić, naše misice i najbolje imitatorke. Gledala sam nju kako uz osmeh odbija sve dosadne muškarce, sve fino. Ona je za mene bila učiteljica života“, ispričala je Suzana Mančić u intervjuu za 24sata.hr.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Nova/Nemanja Vasiljević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.