ONA JE DŽEJEVA "BELA ŽENA"! GLUMICU KOJI SRBI BAŠ VOLE, POKOJNI PEVAČ JE VOLEO JOŠ VIŠE: Zajedno su imali PLANOVE
Džej Ramadanovski, Foto: Dragana Udovičić

prijateljstvo

ONA JE DŽEJEVA "BELA ŽENA"! GLUMICU KOJI SRBI BAŠ VOLE, POKOJNI PEVAČ JE VOLEO JOŠ VIŠE: Zajedno su imali PLANOVE

Džej Ramadanovski ovo nije uspeo za života da ostvari

Objavljeno:

Pokojni pevač Džej Ramadanovski nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja da napiše knjigu "Bela žena" a potom snimi film sa Anicom Dobrom, fatalnom Dorćolkom.

- Džej je gostovao 1991. godine u "Biserima" i ispričao mi ceo svoj život. Mnogo sam ga voleo i cenio. Planirali smo da zajedno pišemo knjigu. Družili smo 17 dana i pričali o svemu, međutim, u to vreme nije bilo isplativo pisati knjigu. Ljudima su plate bile tri, četiri marke, a knjiga bi koštala 17 maraka - kaže Vanja Bulić i dodaje: - Džej je imao jako dobre ideje za taj film. Pričao mi je početak: Držim se za šipke, vidi mi se samo glava. Onda se kamera udaljava, a ja stojim iza kapije osnovne škole "Braća Baruh". Sledeća scena, porodica sedi na nedeljnom ručku, a čuje se pesma Nedelja. Sve je nacrtao i zamislio - priča Vanja i dodaje da knjigu nikad neće objaviti, jer ne zna drugi deo života slavnog pevača.

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

- Znam prvih pet produktivnih godina koje mi je ispričao do detalja. A posle 1996. godine, kada je krenuo i u poroke, ne znam iz prve ruke. Ne bi bilo fer da pišem knjigu, nemam njegov pristanak, ali žao mi je što to nismo ostvarili.

Bonus video:

07:10

ARKAN JE UBIO DŽAMBU, A DŽEJ JE TO ZNAO I MORAO DA ĆUTI JK brutalna: Paradoks je da Ceca peva naslovnu numeru u filmu Nedelja

(Espreso/Gloria/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.