EDITA MORA NA HITNU OPERACIJU: Pevačica objasnila O ČEMU se radi, NIJE DOBRO
Edita Aradinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

detalji

EDITA MORA NA HITNU OPERACIJU: Pevačica objasnila O ČEMU se radi, NIJE DOBRO

Ima ozbiljan problem, mora da se reši ovoga

Objavljeno:

Editu Aradinović mediji su uhvatili na aerodromu, a pevačica je bila u velikoj žurbi, obzirom da je žurila kod doktora na pregled, a onda je objasnila o čemu se radi.

- Imam upalu preponske kile, idem verovatno sad na operaciju, žurim na pregled kod doktora za kilu, možda će trebati da se ukloni - rekla je Edita vidno zabrinuta, a onda se osvrnula na situaciju kada je nedavno od bivšeg dečka dobila buket na nastupu, koji joj je uručen u pauzi između izvođenja numera, a ona ga iz sve snage bacila u publiku i opsovala bivšeg.

- O bivšima sve najbolje, ne bih to komentarisala, bilo, pa prošlo, ishitrena je reakcija bila, emotivna. Precrtala sam ih. Uvek ima uspona i padova, to je život, non stop neke drame, valjda sam tako birala. Zahvalna sam kako ide karijera, radim na sebi. Žene trebaju malo više da cene sebe, a ne da padaju na skupe poklone, život je jedan - rekla je Edita.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

02:07

I INDI I EDITA SU BILE U TOM SPOTU, A ONA JE NAPRAVILA BUM! Baki B3: Mi smo se stalno tukli, daju ti rukavicu i UČE DA SE BORIŠ

(Espreso/Blic/Aleksandar Dojkić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.