KARLEUŠA SE JAVNO OBRATILA SEVERININOM BIVŠEM! NJENE REČI ZAKUCAVAJU BAŠ NISKO: Jedva čeka da ga NAGAZI
Severina i JK, Foto: Stefan Stojanović, Antonio Ahel/ATAImages, Nenad Kostić

stala uz koleginicu

KARLEUŠA SE JAVNO OBRATILA SEVERININOM BIVŠEM! NJENE REČI ZAKUCAVAJU BAŠ NISKO: Jedva čeka da ga NAGAZI

Javno stala na Severinu stranu

Objavljeno: 14:38h

Hrvatska pevačica Severina izgubila je pre nekoliko dana pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad dvanaestogodišnjim sinom. Vrhovni sud u Zagrebu je doneo presudu da se ono u potpunosti vraća ocu, biznismenu Milanu Popoviću.

Brojne javne ličnosti pružile su podršku pevačici, a među njima i Jelena Karleuša, koja nije krila razočarenje ovakvim epilogom.

- Sad, pošto ste se braćo pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je ku**c. I vi posle nešto za Srbiju pričate... Eeee moji viii... Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana, a i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri. A pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: Šta bih ja tebi brate Srbine radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudneo i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si... Da ne lajem, znam da budem pogana... Ako te negde nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju maaalo više parica od tebe - napisala je očito besna Jelena, koja veoma burno reaguje na nepravdu i maltretiranje žena, ali i manjina.

Javno stala na Severinu stranu
Javno stala na Severinu stranufoto: Instagram printscreen/karleusastar

Podsetimo, i predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, dao je svoj sud o slučaju pevačice i odluci Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom.

- Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dečak verovatno je sede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludeo… - izjavio je Milanović.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso/Kurir/Maša Komatina/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.