KAD IH ČOVEK VIDI, POMISLIO BI DA NEMAJU NI JEDAN PROBLEM! SAŠA I NIKOLINA IMAJU VELIKU TRAUMU: Jedva se IZVUKLI
Saša Kapor i Nikolina Kovač, Foto: INSTAGRAM/NIKOLINA.KOVAC

niste znali

KAD IH ČOVEK VIDI, POMISLIO BI DA NEMAJU NI JEDAN PROBLEM! SAŠA I NIKOLINA IMAJU VELIKU TRAUMU: Jedva se IZVUKLI

Estradni par sleteo u Drinu, sina spasili kroz prozor

Objavljeno:

Estradni bračni par Nikolina i Saša Kapor pre sedam godina imao je saobraćajnu nesrećnu u mestu Drnjača, a o celog događaju se i danas priča.

Nakon svog traumatičnog iskustva Nikolina je povodom saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao Đorđe istakla da je potrebno vreme kako bi čovek naučio da živi sa nemilim događajima koje je preživeo.

-To su neke stvari koje čoveku teško padnu i treba vremena da se to stanje i taj strah prevaziđe, ali mora da se nastavi dalje. Kao i za sve u životu potrebno je vreme i taj osećaj da naučiš da živiš sa tim na neki drugačiji način - rekla je Nikolina.

Estradni par sleteo u Drinu, sina spasili kroz prozor
Estradni par sleteo u Drinu, sina spasili kroz prozorfoto: Damir Dervišagić

Ozbiljan saobraćajni incident u kojem su umalo svo troje izgubili život dogodio se pre osam i po godina, u julu 2015. u mestu Drinjača kod Zvornika, a sa traumama koje su tada preživeli suočavali su se godinama.

Pomenuti događaj ostavio je posledice na psihu skladnih supružnika, posebno na Nikolinu koja dugo nije mogla da smogne snage i sedne u automobil.

- Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasili. Nikada nećemo proći kroz to mesto, a da ne svratimo do njih. Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je želela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede - rekao je Kapor za Kurir nakon strašne nesreće.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/nikolina.kovac

Te 2015. godine oni su u poslednjem trenutku uspeli da izbegnu direktan sudar sa vozačem kamiona, koji je prevozio stoku, i to tako što su kolima sleteli u Drinu, a ribari i pecaroši su odmah pritekli u pomoć.

Na svu sreću, prozor na automobilu je već bio otvoren, pa je Kapor uspeo da spase sina Nikolaja, tako što ga je stavio u krilo, a potom ga je Nikolina kroz prozor dobacila spasiocima.

Nakon drame koju su preživeli trebalo im je nekoliko godina da se oporave i prebrode ovaj traumatični događaj.

Bonus video:

02:58

Nikolina Kovač i Saša Kapor stigli na rođendan GORKOG LISTA

(Espreso/Grand/A.Dačić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.