VRATILA SE NA MESTO ZLOČINA: Tuđmanova bivša ŽENA opet u zatvoru! (FOTO)
Foto: Printskrin Fejsbuk / Natasa Ivkosic

ko bi rekao?

VRATILA SE NA MESTO ZLOČINA: Tuđmanova bivša ŽENA opet u zatvoru! (FOTO)

Nataša Ivkošić, bivša supruga Igora Tuđmana, inače unuka pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, ponovo se vratila u beogradski Centralni zatvor!
Objavljeno:

Međutim, ovog puta, Nataša nije završila u nekoj od ćelija, već je samo došla da obiđe kazamat u kojem je provela pet i po meseci zbog toga što je sa bivšim mužem opelješila jednog Beograđanina.

Seksi nijanse Karleuše! U ovim sado mazo izdanjima JK čeka Duška u krevetu! (FOTO) (18+)

Ivkošićeva, koja se sada u Zagrebu bavi pevanjem pod imenom Nataša Moskva, uključila se uživo preko Fejsbuka i otkrila da joj je želja da obiđe mesto u kojem je provela skoro pola godine.

- Ćao, ljudi, ne biste verovali gde se nalazimo (smeh)! Boravila sam ovde, mislim pet i po meseci. To je bilo jedno od najgorih iskustava u mom životu. Nalazimo se ovde gde završite ove malo zločeste (smeh). Unutra nema prozora. Oba zgrada je spolja “Hilton” a unutra je katastrofa. Šta god sam pipnula unutram povraćala sam od muke - rekla je Ivkošićeva, koja je u “izlet” za 1. maj povela i prijatelja iz Zagreba.

foto: Fonet

Ona je dodala da je u CZ “lepo doći ispred i znati da si slobodan”.

- Evo, dakle, mama, ovo je moj zatvor! - obratila se majci Ivkošićeva.

Ona je svom prijatelju objasnila gde se šta nalazi u zatvoru.

- Sećam se plavih vrata iza kojih sam šetala. Štov bi volela da se vratim u zatvor! - smejući se rekla je bivša Tuđmanovka snajka.

Usput se prisetila da je boravila u sobama broj devet i tri, ali otkrila je i da je imala i tange u zatvoru. Ona je sa njim trčala za dvema ženama, misleći da su pritvrenice, ali je ustanovila da su u pitanju dve komandirke straže. Njen prijatelj je potom konstatovao da su jako zgodne i lepe.

- Prema meni su bile prekrasne - priznala je ona.

Pevačica u usponu prvi put je privukla pažnju medija 2012. godine, kada je procureo njen pornić sa tadašnjim suprugom Igorom. Nataša se od Tuđmana razvela dok je on služio robiju u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Igor i Nataša uhapšeni su u februaru 2013. godine jer su opljačkali Beograđanina V. V. kojeg su u njegovom stanu omamili, uzeli mu ključeve od skupocenog džipa, novac i mobilne telefone.

S ovim imućnim Beograđaninom su se upoznali preko jednog sajta za druženje i obećali mu da će imati “trojku” u njegovom stanu, međutim uhapšeni su na srpsko-hrvatskoj granici.

Na suđenju su priznali krivicu i sklopili nagodbu. Nataša Tuđman je 2013. izdržala šestomesečnu kaznu i vratila se u Zagreb. Nedavno joj je istekla zabrana ulaska u Srbiju.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.