NEMA TRIKA DA POGODITE ČIJA JE ĆERKA OVA PRELEPA GLUMICA: Njene RODITELJE zna cela SRBIJA, veoma su USPEŠNI
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/ RTS Prikazuje

DA LI STE ZNALI?

NEMA TRIKA DA POGODITE ČIJA JE ĆERKA OVA PRELEPA GLUMICA: Njene RODITELJE zna cela SRBIJA, veoma su USPEŠNI

Lenka je krenula stopama svojih roditelja i već je ostvarila niz zapaženih uloga na televiziji i filmskom platnu

Objavljeno: 21:09h

Proslavljeni glumački par Ogla Odanović i Dragan Petrović Pele su u skladnom braku skoro tri decenije i ponosni su roditelji sina Jakova i ćerke Lenke.

A upravo je njihova naslednica Lenka krenula njihovim stopama.

Od njih je i nasledila talenat za glumu, a mnogi su saglasni da fizički veoma lični na svoje roditelje i da je od oboje pokupila ono najlepše.

Ogla Odanović i Dragan Petrović Pele
Ogla Odanović i Dragan Petrović Pelefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, Olga je svojevremeno za medije rekla da Lenka više liči na oca.

Ona je plava krv na tatu. Ima malo u izrazu lica na mene, šta ću, majka sam joj, ne mogu da pobegnem od toga“, iskrena je Ogla.

Lenka je glumu diplomirala na FDU u klasi profesorke Marije Milenković, a kako je jednom prilikom priznala, u početku je krila od roditelja da želi da upiše glumu.

Dugo sam ćutala, a prvo sam otišla na prijemni za psihologiju, zatim sam htela veterinu. To su bile moje želje, ali sam potajno htela da probam glumu. Mesec dana pred prijemni skupila sam hrabrost da im saopštim. Nisu mogli da poveruju. Olga je rekla: „Idi, idi, probaj. Ne znam, probaj, mislim, ti nikad to nisi radila, ali probaj“, a tata je bio u fazonu „ti se stidiš, ne znam, ti se mnogo stidiš“. Baš su bili iznenađeni. Želela sam da ja budem sigurna šta hoću, da se sama spremim za prijemni, pa da im kažem“, priznala je svojevremeno.

Lenla Petrović sa ocem
Lenla Petrović sa ocemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je takođe otkrila, nije želela da konkuriše za očevu klasu.

„To nije dolazilo u obzir, jer smatram da to nije u redu. On može da bude objektivan prema meni, ali s druge strane profesorski odnos između tate i mene ne znam kako bi funkcionisao“, rekla je Lenka.

Televizijski debi imala je u seriji „Preživeti Beograd“, tokom treće godine studija.

Imala je epizodno pojavljivanje u seriji „Radio Mileva”, u kojoj igra i njena majka. Zatim je usledila uloga u drugoj sezoni „Zbornice”, humorističke serije po scenariju Vladimira Đurđevića, a u režiji Đorđa Stanimirovića.

Gledali smo je i u igrano-animiranom serijalu „Muke jednog Lava“, kao i u hit seriji i u filmu „Vera“ u kojima tumači Smilju, najbolju prijateljicu čuvene špijunke Vere Pešić koju igra Jovana Stojiljković.

Lenka se svojevremeno osvrnula i na to koliko na nju utiče to što je ćerka poznatih roditelja.

Mislim da sam se oslobodila toga, ali će uvek postojati ljudi koji će imati svoje mišljenje i ja tu ne mogu ništa da menjam, mogu sebe da promenim i svoj stav. U životu je bitno biti vedar, to mi nekad ne ide, nekad samu sebe ubacim u mrak, ali trudiću se da se menjam zarad utiska koji ostavljam na ljude“, priznala je Petrović.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Zadovoljna/Aleksandra Isailović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.