OTAC ANDRIJANE LAZIĆ PODELIO FOTOGRAFIJU POKOJNE ĆERKE: Ovaj prizor mnoge je POTRESAO , velika tuga
Andrijana Lazić sa ocem, Foto: Instagram printscreen/andrijanaalazic

pogledajte

OTAC ANDRIJANE LAZIĆ PODELIO FOTOGRAFIJU POKOJNE ĆERKE: Ovaj prizor mnoge je POTRESAO , velika tuga

Detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost

Objavljeno:

Pevačica Andrijana Lazić (28) poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala sa drugaricama i pala sa 24. sprata jedne zgrade, a sahranjena je devet dana kasnije u rodnom mestu Velino selo.

Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost.

Naime, Nebojša Lazić Zenga, otac pokojne pevačice, podelio je potresnu fotografiju svoje mezimice iz prestonice Emirata na kojoj se vidi kako ona pozira na ivici zgrade sa pogledom na ceo grad.

Andrijana Lazić poginula je 10. januara u Dubaiju
Andrijana Lazić poginula je 10. januara u Dubaijufoto: prentscreen/instagram/NEBOJSA LAZIC ZENGA

Kako je Andrijana poginula upravo usled pada sa 24. sprata, mnoge je ova objava potresla i naterala da pomisli da je ovo mesto gde je poginula.

Podsetimo, njen otac, napisao je na svom Instagram profilu da će da se uključi u istragu vezanu za smrt ćerke, te da će otići direktno u Dubai.

Andrijana Lazić poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala sa drugaricama i pala sa 24. sprata
Andrijana Lazić poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala sa drugaricama i pala sa 24. spratafoto: Instagram screenshot / andrijanaalazic

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - počeo je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

Andrijana Lazić
Andrijana Lazićfoto: Instagram printscreen/andrijanaalazic

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.