KONAČNO I NJEGA DA ČUJEMO: OGLASIO SE "KRALJ BAKRA" POVODOM ODLUKE SUDA U HRVATSKOJ, ima jednu MOLBU za sve
Foto: PRINTSCREEN/HAPPY, ANA PAUNKOVIĆ, Youtube

najnovije

KONAČNO I NJEGA DA ČUJEMO: OGLASIO SE "KRALJ BAKRA" POVODOM ODLUKE SUDA U HRVATSKOJ, ima jednu MOLBU za sve

Severini je Vrhovni sud je u potpunosti oduzeo starateljstvo nad maloletnim sinom te je u potpunosti vratio njenom bivšem mužu biznismenu Milanu Popoviću

Objavljeno: 11:23h

Milan Popović, kralj bakra, oglasio se za Kurir povodom presude hrvatskog Vrhovnog suda da dobije starateljstvo nad maloletnim sinom.

"Povodom brojnih medijskih pitanja vezanih uz odluku Vrhovnog suda Republike Hrvatske, kao i moje buduće postupanje, ističem kako u cilju zaštite interesa i dobrobiti svog maloletnog sina, ne želim javno da istupam, komentarišem, niti da iznosim bilo kakve detalje vezano uz navedeni sudski postupak, te molim medije za razumevanje kao i da se suzdrže od daljnih objava i komentara, a sve u najboljem interesu deteta", poručio je Milan Popović za Kurir.

Podsetimo, hrvatskoj pevačici Severini Vrhovni sud je u potpunosti oduzeo starateljstvo nad maloletnim sinom te je u potpunosti vratio njenom bivšem mužu biznismenu Milanu Popoviću.

1 / 7 Foto: PRINTSCREEN/HAPPY

Mnoge javne ličnosti poput Nataše Bekvalac, Milice Todorović, Emine Jahović, Tijane Dapčević, Sofije Milošević, Seke Aleksić... podržale su Severinu, a među njima se našla i Vedrana Rudan.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso / Kurir/Ljiljana Stanišić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.