SEVERINA ZBOG STRESA ZAVRŠILA U HITNOJ: Oduzeli joj DETE, prekinula odmor na Tajlandu
Severina, Foto: Beta Damir Sencar

horor!

SEVERINA ZBOG STRESA ZAVRŠILA U HITNOJ: Oduzeli joj DETE, prekinula odmor na Tajlandu

Severina završila u hitnoj pomoći nakon što su joj oduzeli sina

Objavljeno: 21:43h

Severina je na odmoru u Tajlandu saznala vest da je Vrhovni sud u Hrvatskoj doneo odluku da Milanu Popoviću pripadne starateljstvo nad zajedničkim detetom.

Čim je to čula, pevačica je odmah spakovala kofere i pre vremena se vratila u Zagreb kako bi sa svojim pravnim timom videla koje će sledeće korake preduzeti.

Prema našim saznanjima, odluku sudskih vlasti jako teško je podnela, pa je čak zatražila i hitnu medicinsku pomoć u jednoj zagrebačkoj klinici jer joj je pozlilo od stresa. Ne prestaje da plače, navodi izvor, a uz nju su sve vreme majka, sestričina i bliski prijatelji.

Inače, Severina se na svom Instagramu oglasila dirljivom objavom.

- Nosim ga otkad je bio mala kap na dlanu. Otkad se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan-danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog deteta i mene. Na svoje dete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dete ne bi trebalo živeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja - istakla je Seve, pa nastavila:

- Boriću se do zadnje kapi krvi. Moje dete ide u školu i živi u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovo svoje dete, koje sam rodila, koje odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. J**ali vas "proceduralni razlozi". J**ala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspeli, ovaj put nećete - napisala je u objavi Severina.

Nedugo zatim, oglasio se i Milan Popović, očekivano, zadovoljan odlukom.

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odlukom veća od pet vrhovnih sudija. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene, majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore, nije ni tražila da više bude s detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156 - istakao je Popović za RTL.

Bonus video:

00:11

Severina se krije od medija

(Espreso/Kurir/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.