KAKVA KAZNA SLEDI SELMI BAJRAMI? Nije proterana samo zbog DVOGLAVOG ORLA, ovo su NAJNOVIJI DETALJI SLUČAJA
Selmi Bajrami, Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

šta bi?

KAKVA KAZNA SLEDI SELMI BAJRAMI? Nije proterana samo zbog DVOGLAVOG ORLA, ovo su NAJNOVIJI DETALJI SLUČAJA

Selmi su policijski službenici saopštili i da na ovu odluku može da uloži žalbu.

Objavljeno: 15:00h

Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju pre nekoliko dana, kada je pokušala da uđe u našu zemlju, ali su je policijski službenici zadržali na beogradskom aerodromu, te je prvim avionom upućena za Sarajevo.

Kako saznaje Kurir, Selmi je odbijen ulazak u našu zemlju jer je utvrđeno da je na snazi mera udaljenja, mera bezbednosti proterivanja stranca, odnosno zabrana ulaska u Republiku Srbiju, kao i zbog toga što je utvrđeno da u vezi sa ulaskom i boravkom stranaca u našoj zemlji postoji negativna procena bezbednosnog rizika.

Tom prilikom, Selmi su policijski službenici saopštili i da na ovu odluku može da uloži žalbu, ali da u tom slučaju mora da plati i administrativnu taksu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti, ali da ta žalba ne odlaže izvršenje rešenja.

Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju pre nekoliko dana,
Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju pre nekoliko dana,foto: G.G./ATAImages

Podsetimo, Selma se krajem prošle godine našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva albansku pesmu "Valle Kosovare" i pokazuje dvoglavog orla.

Ona se posle svega oglasila i na Instagramu, gde je opet nastavila sa provokacijama:

- Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje verujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih - rekla je ona.

Selma se krajem prošle godine našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva albansku pesmu 'Valle Kosovare' i pokazuje dvoglavog orla
Selma se krajem prošle godine našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva albansku pesmu "Valle Kosovare" i pokazuje dvoglavog orlafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Da li ćeš pevati u Srbiji, jesi li tamo zabranjena sad? - glasilo je jedno pitanje, na koje je Selma odgovorila.

- Jesi li sigurna da sam zabranjena? Pevaću gde god budem želela. Ne želim da pričam o tome, pitajte me nešto u vezi muzike - poručila je Selma koja je potom isključila lajv.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.