DOBIO ZABRANU NA CRNOGORSKOJ TELEVIZIJI ZBOG IZJAVE DA JE SRBIN: Nebojša Lutovac se HITNO OGLASIO, ovo su DETALJI
Nebojša Lutovac, Foto: Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

šta bi?

DOBIO ZABRANU NA CRNOGORSKOJ TELEVIZIJI ZBOG IZJAVE DA JE SRBIN: Nebojša Lutovac se HITNO OGLASIO, ovo su DETALJI

Pevač je otkrio da je bio zabranjen na crnogorskim televizijama samo zbog izjave o svojoj nacionalnoj pripadnosti

Objavljeno: 10:31h

Pevač Nebojša Lutovac dobio je zabranu na crnogorskoj televiziji zbog izjave da je Srbin.

Lutovac je o svojojoj porodici i precima, kao i o odnosu Srbije i Crne Gore rekao:

-Ja mogu ponosno da kažem da sam imao skrupule zbog porodice koja u Crnoj Gori mnogo znači, a i ovde. Moje prezime na prostorima Srbije je retko, ali moji su mnogo poznati u nauci. Deda je bio veliki dotkor nauka, jedan stric bio u vojsci general, drugi general, treći otorinoralingolog i tako dalje. To su mnogo poznati ljudi, sve nepristojne ponude su otpadale u startu, ja sam zadovoljan ovim što imam i što sam postigao, a mogao sam mnogo više na osnovu kvaliteta - rekao je Nešo.

Nebojša Lutovac
foto: Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Pevač je otkrio da je bio zabranjen 20 godina na crnogorskim televizijama samo zbog izjave o svojoj nacionalnoj pripadnosti i da to što je rođen u Crnoj Gori nema nikakve veze, te se javno deklarisao kao Srbin.

-Dole u Crnoj Gori mene nema zato što sam se javno deklarisao da sam Srbin. Ja sam Srbin, ne mogu da budem Eskim kad su mi deda, otac i svi Srbi. Nema veze to što sam rođen u Crnoj Gori. Bio sam zabranjen na televiziji Crne Gore 20 godina, a jedini razlog je zato što sam Srbin - rekao je Lutovac i dodao da mu i dalje nije jasno zašto se razdvajaju Srbi i Crnogorci kada je reč o istom narodu.

-Večita je borba bila Crna Gora i Srbija, pošto je potpuno isti narod. Ovi moji, odnosno naši, svi iz Crne Gore koji dođu u Beograd ne moraju da uzimaju hotel, jesam li objasnio? Imaju ovde ili ujaka, strica, sestru ili brata, svi smo isti. Večita je težnja bila da taj narod bude zajedno. I ako su i Srbija i Crna Gora zajedno sa Rumunijom na Berlinskom kongresu dobile državnost, znači to se desilo. To su dve države, a narod isti, to je večita tema - zaključio je pevač za "Grand".

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.