EVO KAKO SE IZJASNIO SEVERININ SIN: Da li želi da živi sa MAMOM ili TATOM?
Severina, Foto: Instagram printscreen/severina

ŠTA JE OVO?!

EVO KAKO SE IZJASNIO SEVERININ SIN: Da li želi da živi sa MAMOM ili TATOM?

Vest da je starateljstvo u potpunosti pripalo Milanu Popoviću trenutno je jedna od glavnih tema razgovora

Objavljeno: 22:51h

Vrhovni sud u Hrvatskoj doneo je odluku da se starateljstvo nad Aleksandrom Popovićem, sinom Severine Vučković i Milana Popovića, vrati ocu i ista, kako prenose mediji, odmah stupa na snagu, bez obzira na žalbu koju bi pevačica mogla da uloži.

Poznata majka objasnila je u kraćem razgovoru za tamošnju štampu kako će se „do zadnje kapi krvi boriti za svoje dete" koje je, prema njenom priznanju, već i izrazilo želju da živi sa njom, a ne s ocem.

- Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi da živi sa mnom, što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani - oštro je, između ostalog, rekla ona „Večernjem listu", za koji je isto tako kazala da sve ovo sada znači da će se oni ipak, zbog donesene odluke, sada viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend, subotom i nedeljom.

„Nećete me više zafrkavati!"

- Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnog suda, ne da mi se više da tražim ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica; ali da mi se da se borim do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci. Nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije džak krompira s kojim ćete trgovati. Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovno svoje dete koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend, subotom i nedeljom. Nećete me više zafrkavati i protiv želje deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca - pričala je ona.

1 / 5 Foto: J. M. S./ATAImages

Podsetimo, godine 2021. Županijski sud u Splitu, Severininom rodnom gradu, doneo je odluku o zajedničkom starateljstvu nad Aleksandrom.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.