SEVERINI SUD ODUZEO STARATELJSTVO NAD DETETOM, EVO KADA ĆE MOĆI DA GA VIĐA: "Moj sin nije VREĆA KROMPIRA"
Severina, Foto: Printscreen/HRT1

tužno!

SEVERINI SUD ODUZEO STARATELJSTVO NAD DETETOM, EVO KADA ĆE MOĆI DA GA VIĐA: "Moj sin nije VREĆA KROMPIRA"

Nakon što je izgubila starateljstvo, ovo su uslovi za nju

Objavljeno:

Severina je kako prenose hrvatski mediji izgubila starateljstvo nad svojim sinom, koje je dobila iz braka sa kraljom bakra Milanom Popovićem.

Kako su naveli u saopštenju oni su oborili prethodno odobrenje koje je izrečeno 2021. godine, zbog kako su oni naveli da se desila nameštaljka i da je sud u Splitu prekršio zakon te radio kako je "neko" drugi diktirao, aludirajući na pevačicu.

Balkanska zvezda se sada oglasila i otkrila kada i kako će imati prilike da viđa svog sina:

1 / 4 Foto: J. M. S./ATAImages

- Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mog djeteta koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sistema, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su donijeli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica. - rekla je pa nastavila.

- Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci, nećete se igrat s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati. Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju. Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem govoriti da ne bih nekoga uvredila.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso/Kurir/Marko Jović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.