GRUDI KIPE NA SVE STRANE, BRINETA NIKAD ZGODNIJA: Voditeljka Pinka MAMI NA GREH u uskom KOMBINEZONU, BAŠ JE JAKA
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

KAKVA MAČKA

GRUDI KIPE NA SVE STRANE, BRINETA NIKAD ZGODNIJA: Voditeljka Pinka MAMI NA GREH u uskom KOMBINEZONU, BAŠ JE JAKA

Tvrde da je najlepša i najzgodnija voditeljka u Srbiji

Objavljeno: 18:26h

Zanosna brineta i prepoznatljivo lice televizije Pink, Ana Radulović važi za veoma atraktivnu voditeljku koja se ne libi da pokaže koliko je zgodna.

Na Instagramu je prati veliki broj ljudi, te njeni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju da objavi neku svoju novu fotografiju.

Ona je to danas i uradila, a set njenih fotografija oduševio je i muškarce i žene. Muškarce zbog njenih oblina, a žene zbog odličnog modnog izbora koji će sigurno kopirati.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/anaradulovic

Radulovićeva je na svom Instagramu objavila niz fotografija na kojima je pozirala u i te kako izazovnom izdanju. Crni uski kombinezon pokazao je njenu liniju, a bujne grudi su jedva stajale na mestu.

Broj lajkova i komentari koji su se našli ispod ove objave poznate voditeljke pokazuju da su njeni pratioci bili oduševljeni ovim izdanjem.

@espreso_rs Ana Radulovic je za kratko vreme postala miljenica muskog roda, a mnogi tvrde da je trenutno najlepsa voditeljka u Srbiji. Sta vi mislite o tome? @AnaRadulovic22 #anaradulovic #zadruga #zadruga7elita #voditeljka ♬ Sunrise - Official Sound Studio

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:21

Ana Nikolić se baš zaljubila

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.