OČAJNIKI POTEZ SELME BAJRAMI NAKON ZABRANE ULASKA U SRBIJU? U sve UMEŠALA Novaka Đokovića i OVU ŽENU
Selma Bajrami, Foto: Tik Tok printscreen/mirela_adnan

KATASTROFA

OČAJNIKI POTEZ SELME BAJRAMI NAKON ZABRANE ULASKA U SRBIJU? U sve UMEŠALA Novaka Đokovića i OVU ŽENU

Selma je udarila i na "srpsku svetinju" Novaka Đokovića, podelivši u instagram priči komentar jednog od korisnika u kom se spominje Novak, ali i Rita Ora.

Objavljeno: 11:58h

Bosanskohercegovaćka pevačica Selma Bajrami ne prestaje sa objavama i provokacijama na društvenim mrežama pošto joj je zabranjen ulazak u Srbiju i vraćena je prvim avionom za Sarajevo zbog pevanja albanskih nacionalističkih pesama i pokazivanja dvoglavog orla.

Bajrami ne prestaje da provocira na društvenim mrežama, želi da predstavi kako je odluka Srbije da joj se onemogući ulaz u zemlju nimalo ne smeta i da je potpuno ravnodušna, a sad je sve umešala Novaka Đokovića iRitu Oru.

Sada je udarila i na "srpsku svetinju" Novaka Đokovića, podelivši u instagram priči komentar jednog od korisnika u kom se spominje Novak, ali i Rita Ora.

Sramna objava Selme Bajrami
Sramna objava Selme Bajramifoto: Instagram/Selmabajrami.star

- Novak Đoković sedi i smeje se sa Rita Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š..... ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju", glasi stav koji je podelila, i očigledno podržala.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Danijela Vujišić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.