PEVAČICU MUČI MISTERIJA SMRTI KOLEGINICE: "Kako neko može pasti s 24. sprata pod nerazjašnjenim okolnostima?"
Foto: Youtube

ŠOKANTNO

PEVAČICU MUČI MISTERIJA SMRTI KOLEGINICE: "Kako neko može pasti s 24. sprata pod nerazjašnjenim okolnostima?"

Pita se kako je to moguće

Objavljeno: 09:00h

Ana Nikolić oglasila se nakon smrti mlade pevačice i pravnice Andrijane Lazić, koja je tragično izgubila život padom sa 24. sprata u Dubaiju, 10. januara 2024.

Kako kaže, nije joj jasan deo "pod nerazjašnjenim okolnostima" i pita se kako je to moguće.

- Ovo je strašna tragedija, ali mi i dalje nije jasno kako je neko može da padne sa 24. sprata pod nerazjašnjenim okolnostima - počela je Ana.

Ana Nikolić
foto: M.M./ATAImages

- Ali, sad sam se setila ovog teksta koji je Marina napisala za Adrijanu: "Ubiću te - deset puta za noć pomislim, imaš sreće, ujutru se već predomislim". To je napisala za tu devojku, a meni je rekla da bi za mene stih glasio: "Ubila bih se", a ja sam dodala: "Ali do ujutru se predomislim", a Marina je dodala: "Da, da bi kupila nove sandale". Ovaj tekst nije pisan za mene, ali se Marina uvek konsultovala sa mnom: "Šta misliš, Mišo, o ovome, o onome?" Nije vreme za anegdote, ali to je jednostavno bila Marina - dodala je Nikolićeva.

1 / 5 Foto: Instagram screenshot / andrijanaalazic

- Iako, nažalost, Andrijana više nije sa nama, poslušaću pesme, jer je Rale iz umetničkih pobuda, u znak sećanja na Marinu i na ovu prekinutu karijeru i mladi život, rešio da objavi pesmu. I to je ispravan potez. Makar da sećanje na nju živi kroz pesmu - istakla je Ana Nikolić u pisanoj izjavi za emisiju Ekskluzivno.

Podsetimo, Andrijana je sahranjena 19. januara u Velinom selu.

Bonus video:

00:08

Anu Nikolić iznose iz tržnog centra

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.