ČOLA ZA ESPRESO OTKRIVA: Singl u maju, a spremam i novi album! (VIDEO)
Foto: Espreso

biće novih pesama

ČOLA ZA ESPRESO OTKRIVA: Singl u maju, a spremam i novi album! (VIDEO)

Šta se "krčka" u muzičkom loncu Zdravka Čolića...
Objavljeno: 08:49h

Posle tri sata koncerta pred prepunim Kaljevim trgom na Zlatiboru, legendarni pevač, Zdravko Čolic, našao je malo vremena i za Espreso otkrio otkud mu entuzijazam i energija i danas kao pre 20 godina.

- Kad imam ovako drage ljude pored sebe, ja koji volim Zlatibor i na ovako lepom čistom vazduhu svaki čovek ima energije i volje, i da se druži, da šeta. Mislim da je Zlatibor posebno zdravlje, poseban vazduh i sve što se ovde dešava je izvanredno, tako da je to svima poznato, a kad su dragi ljudi, lepa atmosfera onda je to dodatna stimulacija - rekao je Čola za Espreso.

Što se tiče poslovnih planova, otkrio nam je da planira turneju po Australiji, da će krajem maja izbaciti novi singl, ali i da sprema album.

- Imam turneju po Australiji i napraviću singl koji izlazi krajem maja. Spremiću nešto i za septembar, radim na albumu, 10 novih pesama, ništa da ne favorizujemo, malo nekih noviteta, biće tu i koncerata i u Srbiji i okolo u narednom periodu, a onda i u Hrvatskoj posle. Nećemo praviti onaj rez kao nema koncerata, idemo sad, čekamo album, već je to sad u zadnje vreme sada spojeno jedno s drugim - rekao je Čola za Espreso.

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.