ODBILO GA MNOGO ŽENA, A MEĐU NJIMA I JEDNA KOLEGINICA: Pevač izneo INTIMNE DETALJE o sebi, ovome se malo ko nadao
Pevač, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskren

ODBILO GA MNOGO ŽENA, A MEĐU NJIMA I JEDNA KOLEGINICA: Pevač izneo INTIMNE DETALJE o sebi, ovome se malo ko nadao

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" istakao se svojim talentom

Objavljeno:

Bivša "Zvezda Granda", Adi Šoše, gostovao je u emisiji gde je ispričao zašto je totalno promenio imidž, tačnije zbog čega je skratio kosu.

- 172 žene su me odbile zbog duge kose, nije im se dopalo kako to izgleda - rekao je pevač.

Kako je istakao, na početku karijere se udvarao koleginici koja ga je odbila.

- Na početku karijere sam se udvarao jednoj koleginici koja me je odbila, tako da se to neslavno završilo. Sada sam srećan, zauzet sam dečko - rekao je Adi koji je istakao da mu parkiranje baš ne ide od ruke.

- Slabo znam da se parkiram. Tražim široka mesta da bih mogao da stanem. Pomolim se Bogu da nekoga ne kucnem. Stalno mi stižu kazne, do sada ih je bilo šest, sedam. Vozim godinu i nešto dana - rekao je Adi u emisiji "Blic dan".

Podsetimo, Adi je završio Građevinski fakultet, a njegova životna priča i način na koji je kročio na muzičku scenu verovatno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U prvoj ispovesti za srpske medije Adi priča o životu pre prilike koje mu je došla kao grom iz vedra neba, kako se snalazi u svemu što sada živi, a iskreno je rekao i koje pevačice su po njegovom ukusu.

- Svi su ponosni na mene, makar mi to kažu. Sigurno je i za njih veliki šok što sam krenuo ovim putem, moj život uopšte nije išao u ovom smeru. Završio sam Građevinski fakultet, trebalo je da se time bavim u životu, moja muzika i cela priča sa muzikom je spontana da razmišljam da napišem knjigu ili snimim neki film. (smeh) Mislim da bi bilo vrlo interesantno - rekao je Adi.

- Završio sam građevinu, jer su me naterali... Šalim se. (smeh) To su mi roditelji završili. Bio sam dete, sa 18 godina nemate blage veze o životu. Nisam znao šta da radim i išao sam nekom logikom, da nastavim porodičnu tradiciju. Kada gledam iz ove perspektive, to je bilo jako glupo - rekao je Adi.

- Kako je vreme prolazilo video sam da od mene nikada neće biti inženjer. U jednom momentu nisam znao šta će biti od mene, pred kraj fakulteta je to bilo. To je bila faza života kada sam rekao sebi: "Ko sam ja? Šta radim?". Muzika me je izvuka iz te neke crne faze u životu - rekao je svojevremeno Šoše za Telegraf.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Telegraf/A.Š/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.