OVAJ PODATAK O LEPOJ IVANI MALO KO JE ZNAO: Otkrila da je POSTIGLA VELIKI USPEH u ovome, evo šta je usledilo
Ivana Dudić, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

zanimljivo

OVAJ PODATAK O LEPOJ IVANI MALO KO JE ZNAO: Otkrila da je POSTIGLA VELIKI USPEH u ovome, evo šta je usledilo

Glumica je sve veštine koje zna savladala do polaska na fakultet

Objavljeno: 09:19h

Glumica Ivana Dudić nedavno je gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“, a tom prilikom je govorila o skrivenom talentu koji poseduje.

Svi smo pre nekoliko godina u ovoj emisiji imali priliku da se uverimo da Ivana poseduje mađioničarski talenat, a sada je priznala da je u ovom poslu imala veliki uspeh.

- Ja sam bila vicešampion Balkana u tome tako da sve što sam naučila, naučila sam do fakulteta, a posle sam prestala da se bavim time. Tako da ne učim nove trikove, ali stare nisam zaboravila, to je kao kad naučite da vozite biciklu. Ali ne verujem da ću večeras nešto izvoditi. Svakako cela ova emisija je magija - rekla je Ivana Dudić za Grand.

Podsetimo, otac Ivane Dudić, mađioničar Dragoslav Dudić Dudini, opčinio je ćerku ovim neobičnim zanimanjem, pa se ona i sama neko vreme bavila time.

- Meni se ne ostvaruju želje, već ono u šta čvrsto verujem. Moj otac se time bavi iz ljubavi i kao devojčicu uveo me je u taj čarobni svet. Ljubav prema sceni koja se rodila zahvaljujući mađioničarstvu prerasla je u ono što danas radim - rekla je Ivana jednom prilikom, a prenela "Gloria".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.