BIVŠA VODITELJKA JE SADA UDATA ZA BOGATOG BIZNISMENA I ŽIVI KAO KRALJICA: Prvi muž je oženio PEVAČICU, a evo i koju
Foto: MARINA LOPIČIĆ

MALO KO ZNA

BIVŠA VODITELJKA JE SADA UDATA ZA BOGATOG BIZNISMENA I ŽIVI KAO KRALJICA: Prvi muž je oženio PEVAČICU, a evo i koju

2014. godine Branka je uplovila u brak sa poznatim biznismenom Branislavom Grujićem, a ovo joj je prvi muž

Objavljeno:

Voditeljka Branka Nevistić svojevremeno je bila jedna od najomiljenijih TV lica. Uprkos tome ona je odlučila da se povuče sa malih ekrana.

2014. godine Branka je uplovila u brak sa poznatim biznismenom Branislavom Grujićem, s kojim od tada uživa u skladnom braku i ljubavi.

Branku više nemamo priliku da vidimo pred objektivom kamere, jer sa suprugom uživa u luksuznim putovanjima i svim čulima uživa u životu.

Branka Nevistić sa partnerom
Branka Nevistić sa partneromfoto: Instagram/corallo_verde

Ono što su mnogi zaboravili jeste činjenica da je Branka pre nego što se udala za Branislava bila u braku sa našim poznatim košarkašem, Momčilom Lavrnićem sa kojim je dobila sina Luku.

Momčilo Lavrnić sa Anom
Momčilo Lavrnić sa Anomfoto: Damir Dervišagić

Čak i tada, kada je bila omiljeno TV lice Branka nije često o svom privatnom životu govorila u javnosti. Ipak, ono što se zna jeste to da je Momčilo nakon razvoda od Branke uplovio u vezu sa našom poznatom pevačicom Anom Stanić, s kojom je i danas u braku.

Retki su trenuci kada nam Branka dozvoli da zavirimo u njen privatni život, ali zahvaljujući društvenim mrežama jednom prilikom smo imali mogućnost da vidimo kako Luka danas izgleda.

1 / 7 Foto: Printscreen: Instagram/brankanevestic

Ako je suditi prema fotografiji, Luka je izrastao u prelepog momka, a mnogi kažu da je lepotu nasledio na mamu, dok je visok na tatu.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno, Luka je mlad, perspektivan momak, dečko koji se školovao u inostranstvu i u kojeg su roditelji ulagali mnogo kako bi postao momak za primer na kojeg su oboje ponosni.

Bonus video:

00:17

BEŽIIII, UBIĆU DETE! Voditeljka Pinka umalo da pregazi mališana sankama

(Espreso / Glossy /M.I./ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.