KAKVA LEPOTICA, MAJKO MILA: Sofra sa devojkom pod ruku pa u JAVNOSTI, PRVI PUT PRED SVIMA pokazali KOLIKO SE VOLE
Foto: Katarina Drajic/ATAImages

kako su slatki

KAKVA LEPOTICA, MAJKO MILA: Sofra sa devojkom pod ruku pa u JAVNOSTI, PRVI PUT PRED SVIMA pokazali KOLIKO SE VOLE

Zaljubljeni par nije skidao osmeh sa lica

Objavljeno: 10:01h

Aca Sofronijević već više od godinu dana uživa u ljubavi sa plavokosom doktorkom koja mu je vratila veru u ljubav nakon raskida sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

Premijera filma „Nedelja” okupila je veliki broj javnih ličnosti, među kojima je bio i Aca Sofronijević sa devojkom koja je blistala na crvenom tepihu.

Iako ljubav cveta već duže vreme, tek sada smo imali prilike da vidimo kako izgleda lepa doktorka koja je ukrala srce čuvenom harmonikašu.

Zaljubljeni par nije skidao osmeh sa lica
Zaljubljeni par nije skidao osmeh sa licafoto: Katarina Drajic/ATAImages

Zaljubljeni par nije skidao osmeh sa lica dok su pozirali znatiželjnim fotografima, a o lepoti Acine izabranice bespredmetno je govoriti.

Plavokosa dama blistala je u kožnoj suknji, oversized sakou, uklopivši uz to crne salonke i belu jednostavnu satensku košulju.

Aca Sofronijević sa devojkom pobrao je samo komplimente sinoć, a kako i ne bi kada se vidi da su veoma zaljubljeni i srećni, što ne kriju.

1 / 6 Foto: Katarina Drajic/ATAImages

Muzičar dugo nije želeo da govori o devojci sa kojom je uplovio u emotivnu vezu, a nedavno smo saznali da oni već duže vreme žive zajedno, te se svi pitaju da li će se uskoro čuti i svadbena zvona.

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - izjavio je harmonikaš, a onda otkrio i da li ih porodice pritiskaju da naprave svadbu:

- Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

Bonus video:

02:12

NA ŠABANOVOJ SLAVI SVIRAO SAM 23 SATA! Sofronijević o najdužoj svirci IKADA: Kad sam završio nema kući nego PRAVAC KAFANA!

(Espreso/Kurir Stars/Glorija/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.