ZABLISTALA U JAVNOSTI: Supruga Ljube Perućice u vrelom izdanju, baš je DOBRA
Katarina Kolozeus, Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

BOMBA

ZABLISTALA U JAVNOSTI: Supruga Ljube Perućice u vrelom izdanju, baš je DOBRA

Izgleda lepše nego ikad.

Objavljeno:

Otkad su postali roditelji, bivša voditeljka Katarina Kolozeus i folk pevač Ljuba Perućica izbegavaju da izlaze u noćni život jer žele maksimalno da se posvete svom nasledniku Alekseju.

Ljuba je čak smanjio broj nastupa da bi što više vremena provodio upravo sa sinom i sa svojom suprugom.

– Prošla su skoro dva meseca od kada sam se porodila i od tada se moj život potpuno promenio, sada je jedino bitno ono što Aleksej želi. Zbog prirode Ljubinog posla, ja sam neko ko više vremena provodi sa detetom, ali moram da kažem da ga je uloga roditelja potpuno promenila i da se sada trudi da svaki trenutak provodi kod kuće sa nama, čak je i posao malo smanjio samo da bi što manje propustio u njegovom odrastanju.Toliko je pun ljubavi i nežnosti prema malenom da bi mu rodila još petoro dece samo da što duže gledam tu radost - rekla je nedavno Katarina za Espreso.

Ljuba Perućica
foto: Privatna arhiva

Protekle noći Katarina i Ljuba su napravili presedan i izašli su u provod. I ono u šta su mnogi imali prilike da se uvere jeste da Katarina izgleda lepše nego ikad. Zbog atraktivne supruge, uvereni smo da mnogi muškarci zavide Perućici, a osmeh na licu našeg pevača najbolje govori u prilog našoj tvrdnji koliko je Ljuba srećan kada je sa svojom lepšom polovinom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.